ovog vikenda

Predstava Tarika Filipovića 'Sex & glad / Doktor za one stvari' premijerno u Vidri

  • Autor: D.A.M.
  • Zadnja izmjena 29.09.2022 16:17
  • Objavljeno 29.09.2022 u 16:16
Sex i glad predstava

Sex i glad predstava

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Nakon nekoliko pretremijernih izvedbi diljem Hrvatske i mini turneje po BiH, predstava Sex & glad Tarika Filipovića održat će ove subote 1. listopada, zagrebačku premijeru u kazalištu Vidra. Sljedeće izvedbe u Vidri su 21. listopada, 23. i 24. studenog te 16. prosinca

Doktor seksologije, profesor i playboy, kojeg je utjelovio omiljeni glumac Tarik Filipović, vodi gledatelje na uzbudljivi safari kroz prašumu pojmovlja iz područja ljudske seksualnosti, stoji u najavi.

Koliko god živimo u hiperseksualiziranom dijelu svijeta, toliko je još uvijek ova tema mnogima u sferi tabua. 'SEX & GLAD - Doktor za one stvari'” je predstava koja služi upravo detabuiziranju tih područja ljudske prirode.

Naravno, kao i u komičnim prethodnicama i uspješnicama u kojima je Taik sudjelovao kao autor i glumac (Predsjednici&Ca, Spektakluk, Magic Act Show, Ćiro...), tako je i ovom monoshowu primarni zadatak opustiti vas, educirati, zabaviti i nasmijati.

Jer, smijeh je najpouzdaniji i najučinkovitiji lijek u ova impotentna vremena. A, znamo - Tarik je dokazani doktor za naše nevolje i mrzovolje. Upoznat ćete, ili prepoznati vrste seksualnih odnosa, seksualnih pomagala, ali i seksualne prepreke koje ćemo pokušati otkloniti.

Predstava je multimedijalna i interaktivna, u formi kolažnog showa nudi red pjesme, red plesa i više redova urnebesne zabave inspirirane ovom vječno intrigantnom temom. Sam tekst baziran je na više dramskih, socioloških i antropoloških predložaka, a kompilirali su ga Tarik Filipović i dramaturginja Nina Skorup, uz redatelja Marija Kovača.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!