Lonac i Chez 186

Pogledajte novi mural majstora street arta u Zagrebu

  • Autor: D.A.M.
  • Zadnja izmjena 10.11.2020 15:52
  • Objavljeno 10.11.2020 u 13:55
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Lonac i Chez 186 zaslužni su za novi mural na fasadi zgrade u Koranskoj ulici. Više od tjedan dana dvojica domaćih umjetnika stvarala su ovo djelo

Lonac i Chez zaslužni su za novi mural kojeg nikog ne ostavlja ravnodušnim, a kojim su razveselili mnoge Zagrepčane.

Lonac je jedno od najzanimljivijih imena domaće ulične umjetnosti, kojom se počeo baviti još u osnovnoj školi. Svojevremeno je uz još nekoliko entuzijasta prije neko vrijeme zaslužan za pokretanje inicijative 'Neki novi zidovi' u kako bi se slobodno izražavanje i razvijanje ove kulture, neovisno o sponzorima, udrugama, zajednicama, natječajima i festivalima, stoji na njegovoj stranici. I dalje tragaju za zidovima i 'budućim platformama' na kojima bi mogli stvarati, te pozivaju sve koji znaju za kavu dobru lokaciju, zgradu, zid, garaže, da se jave na mail elkocen@gmail.com.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Svojevremeno je uz još nekoliko entuzijasta prije neko vrijeme zaslužan za pokretanje inicijative 'Neki novi zidovi' u kako bi se slobodno izražavanje i razvijanje ove kulture, neovisno o sponzorima, udrugama, zajednicama, natječajima i festivalima, stoji na njegovoj stranici. I dalje tragaju za zidovima i 'budućim platformama' na kojima bi mogli stvarati, te pozivaju sve koji znaju za kavu dobru lokaciju, zgradu, zid, garaže, da se jave na mail elkocen@gmail.com.

  • +5
  • +2

Zagreb: Lonac i Chez 186 napravili su novi mural na fasadi kuće u Koranskoj ulici

Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!