RASPISAN NATJEČAJ

Počeo teći rok prijava za novog ravnatelja/icu ZKM-a

15.10.2014 u 21:35

Bionic
Reading

Kazališno vijeće Zagrebačkog kazališta mladih, na sjednici održanoj 14. listopada raspisalo je natječaj za ravnatelja/icu ZKM-a. Rok za prijave od 15 dana počeo je teći 15. listopada

Podsjetimo, zastupnici zagrebačke Gradske skupštine za vršiteljicu dužnosti ravnateljice Zagrebačkog kazališta mladih imenovali su glumicu Kseniju Marinković, koja tvrdi da nema ambiciju kandidirati se za mjesto ravnateljice.

Među ostalim uvjetima, za ravnatelja/icu može biti imenovana osoba koja je istaknuti i priznati stručnjak na području kulture, s najmanje pet godina rada u kulturi, prenosi Teatar.hr

Osnovni programski i financijski okvir za sljedeće četverogodišnje razdoblje, izvješće o poslovanju i ostvarenom programu te kadrovski i financijski pokazatelji, dostupni su kandidatima na uvid, uz prethodnu najavu, u prostorijama ZKM-a, radnim danom (ponedjeljak - petak) od 9 do 14 sati od dana objave ovog natječaja do dana isteka roka za podnošenje prijava za natječaj.

Podatke koje sazna uvidom kandidat ne smije javno iznositi niti objavljivati.

Uz dokaze o ispunjavanju propisanih uvjeta, kandidati su dužni priložiti životopis i četverogodišnji program rada koji obvezno sadrži financijski i kadrovski plan ostvarenja predloženog programa.

Prijave s prilozima dostavljaju se, u roku od 15 dana od dana objave natječaja.