NAGRADNJAČA

Osvojite knjigu 'Biosupruga' - dobitnici

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 19.09.2011 11:27
  • Objavljeno 12.09.2011 u 09:52
biosupruga-cover

biosupruga-cover

Izvor: Promo fotografije / Autor: Profil

'Biosupruga' autora Michaela Viewegha knjiga je smijeha i prepoznavanja, savršeno štivo za sve u braku (ili one koji iz bilo kojeg razloga razmišljaju o njemu). A Profil i tportal.hr su za svoje čitatelje pripremili tri primjerka knjige

Nedugo nakon svadbe uspješni pisac Mojmír, veteran mnogih sentimentalnih bitaka, shvaća da živimo u vremenu u kojem dobre stare bajke (npr. ona o Modrobradom) dobivaju novi kraj, a muško-ženska situacija pod drvetom spoznaje višestruko se zakomplicirala. Za početak: vrt više nije rajski, nego je bio. Za kraj: ako u biovrtu plahe knjižničarke, svoje donedavno naivne supruge Hedvike, još i može prepoznati jabuku (i zmiju!), pravila su potpuno nova: tko ne želi biti protjeran, morat će početi učiti.

Sve između poznajemo itekako dobro.

Michael Viewegh (1962), pripovjedač, esejist i dramatičar, već je godinama najčitaniji češki autor. Karakterističan spoj humornog i sentimentalnog, ironičnog i misaonog u njegovim djelima pretvorio ga je u miljenika europske književne publike. Vieweghove knjige prevedene su na dvadesetak jezika, po njima je snimljeno više filmova, a postavljane su i kao kazališne predstave.

Knjigu su osvojile:

Andrea Rakošec
Marija Hutinski
Patricija Burazin

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal.hr

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi