FILM 'LJUBAV ILI SMRT'

Omiljeni dječji junak Koko u preko četrdeset kinodvorana

27.10.2014 u 13:52

Bionic
Reading

Novi, treći nastavak filma o Koku 'Ljubav ili smrt', koji u kina stiže 6. studenog, publika će moći vidjeti u preko četrdeset kinodvorana diljem Hrvatske. Film istodobno kreće s projekcijama u svim multipleksima CineStar i Cineplexx, ali i u mreži nezavisnih kina

Želja distributera 2i Filma je da i ovaj nastavak Kokovih avantura bude dostupan mladoj publici i da postane neizostavan dio filmskog repertoara, baš kao što su neizostavni i nezaboravni Kušanovi literarni naslovi.

Upravo zbog tog razloga film će osim standardnih kino lokacija posjetiti i druga mjesta i gradove u kojima ne postoji redovan kino program.

U suradnji s projektom Kino Mediteran, 'Ljubav ili smrt' krajem studenog kreće na veliku dalmatinsku turneju u sklopu koje će se film prikazivati na nekim od naših najudaljenijih otoka poput Lastova, pa sve do Imotskog i Makarske.

'Ljubav ili smrt' režirao je Daniel Kušan, potpisnik i prvog filma serijala, 'Koko i duhovi'.

Daniel je za ovaj film napisao i scenarij. Roman Ivana Kušana prema kojem je nastao scenarij jedan je od najintrigantnijih njegovih romana o Koku.

Većinu glumačke ekipe 'Ljubavi ili smrti' poznajemo iz ranijih filmova o Koku - Antonio Parač ponovno je u ulozi Koka, Kristian Bonačić u ulozi njegovog najboljeg prijatelja Zlatka, Nina Mileta u ulozi je sestre Marice, Vanja Markovinović u ulozi Marijane i Filip Mayer u ulozi Mikija. Novi glumci su Tesa Litvan, Tara Thaller, Korana Ugrina, Marin Stević i Ilijana Knežević