book&zvook

Objavljena najduža hrvatska audioknjiga: Poslušajte 'Zločin i kaznu' u izvedbi Adriana Pezdirca

16.10.2023 u 13:13

Bionic
Reading

Zagrebački book&zvook ruši rekorde i objavljuje iznimne novitete. Dosad najdužu audio knjigu u njihovoj biblioteci, klasik 'Zločin i kazna', pročitao je jedan od ponajboljih glumaca mlađe generacije Adrian Pezdirc. Roman se sluša čak 26 sati

Opsežan kriminalističko-psihološki roman o očajnom i osiromašenom studentu koji se odlučuje na ubojstvo prezrene lihvarice, prožet filozofskim, religioznim i društvenim komentarima, s pravom je Dostojevskog svrstao u red najvećih svjetskih romanopisaca. Jedno je od najvažnijih djela koje se obrađuje u školskom obrazovnom sustavu, no slušanje preporučamo svima, jer ovo je knjiga kojoj se treba vratiti barem jednom u životu, navode iz Book&Zvooka.

Dosad najdužu audio knjigu u biblioteci book&zvook, klasik Zločin i kazna, pročitao je jedan od ponajboljih glumaca mlađe generacije Adrian Pezdirc.

Izdanje u trajanju od 26 sati i dvije minute možete kupiti i preuzeti OVDJE.

  • +6
Zločin i kamna (book&zvook) Izvor: Licencirane fotografije / Autor: book6zvook

Fantastični roman za djecu Zelenbabini darovi

Očaravajući svjetovi i magična bića svijet su kojim lutaju tri suputnika, dječak Mika, čudotvorno biće maljutak Zaviša i kornjača Paun. Njihov je cilj pronaći Zelenbabinu špilju, a na putu prepunom neočekivanih zapleta i opasnih avantura susreću svakojake čudnovate životinje i mitska bića. Odmah po prvom izdanju 2013. fantastični roman za djecu Zelenbabini darovi osvojio je osim nagrada i mladu čitalačku publiku. Ovaj popularan, hvaljen i obožavan roman sada je dostupan u audio fomatu, a bajkoviti svjetovi i neobični likovi spisateljice Ivane Nešić oživljeni su glasom Svetlane Patafte, glazbom i zvukovima.

Izdanje u trajanju od 7 sati i 22 minute možete preuzeti OVDJE.