PRILAGODBA TEŠKIM OKOLNOSTIMA

Noć kazališta 21. studenog u više od 40 gradova unatoč pandemiji: 'Ne predajemo se'

16.11.2020 u 13:32

Bionic
Reading

Dvanaesta manifestacija Noć kazališta održat će se 21. studenog u više od 40 gradova i mjesta i, kako je najavljeno u ponedjeljak, unatoč pandemiji i u prilagođenim okolnostima diljem Hrvatske i ove godine oživjeti čaroliju kazališta.

Na konferenciji za novinare u maloj dvorani Kulturnog centra Narodnog sveučilišta Dubrava u Zagrebu, organizatora manifestacije, koordinatorica projekta Sandra Banić Naumovski izrazila je zadovoljstvo što će se i ove godine, unatoč otegotnim okolnostima za društveni i kulturni život općenito, Noć kazališta uspjeti održati, iako u prilagođenom obliku i uz manji broj sudionika.

'Kazališta se ne predaju. I ove godine bit će spremna i, u uvjetima u kojima će se zaštititi zdravlje svih umjetnika i posjetitelja, održati 12. manifestaciju Noć kazališta u RH', rekla je Banić Naumovski. S obzirom na specifičnosti uvjeta održavanja, osim održavanja predstava uživo bit će i uživo izvedenog popratnog programa koji ove godine neće biti organiziran za široke mase, ali bit će i koncerata, izložbi, otvorenih proba i druženja, koliko je to moguće, istaknula je.