NAJVEĆI SPOILER

Ned Stark šokirao obožavatelje 'Igre prijestolja'

21.07.2014 u 09:52

Bionic
Reading

Upozorenje: U ovom tekstu pojavljuju se spoileri koji se tiču radnje književnog serijala 'Pjesme leda i vatre' Georgea R.R. Martina te se odnose i na razvoj radnje u adaptaciji serijala 'Igra prijestolja'

Glumac Sean Bean, koji je glumio Neda Starka, glavu utjecajne obitelji koja je nesretno pala već u prvoj sezoni serijala, otkrio je najveći spoiler koji se tiče razvoja radnje dosad.

Tijekom intervjua za Vulture glumac je, upitan hoće li se još pojavljivati u serijalu, ponudio nove i zanimljive uvide za obožavatelje knjiga i serijala:

'Definitivno imam još posla koji treba riješiti u serijalu. Očito je da nisam otac Jona Snowa. A to se treba otkriti u nekom momentu, zar ne?', kazao je Bean.

Podsjetimo, Jon Snow je nezakoniti sin Neda Starka, a maćeha Catelyn Stark ga mrzi jer sama njegova prisutnost podsjeća je na muževu nevjeru.

No sudeći po novim informacijama, čini se da Ned Stark ipak nije bio Jonov otac te njegovo pravo obiteljsko stablo nudi senzacionalan prestiž i nasljedno prvenstvo na Željezno prijestolje.

Nagađanja zasad nisu dobila službenu potvrdu, ali pogledajte video obožavatelja u kojem se dodatno razrađuje ova teorija.

Igra prijestolja