(PO)DRŽI ME ZA JEZIK!

Mladen Badovinac, Goran Bogdan i Kristian Novak na plemenitom zadatku

  • Autor: Tina Barbarić
  • Zadnja izmjena 13.02.2018 13:39
  • Objavljeno 13.02.2018 u 13:39
Kampanja (Po)drži me za jezik

Kampanja (Po)drži me za jezik

Izvor: Promo fotografije / Autor: Jezikolovac

Udruga Jezikolovac pokrenula je kampanju '(Po)drži me za jezik' u sklopu koje u idućih mjesec dana, do 13. ožujka, prikuplja donacije koje će djeci i mladima slabijeg imovinskog stanja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi omogućiti da uče strani jezik. Cilj je skupiti 10 tisuća kuna, a ambasadori humanitarnog projekta su pjevač Mladen Badovinac, glumac Goran Bogdan i pisac Kristian Novak

Cilj zagrebačke Udruge za učenje jezika Jezikolovac je osigurati besplatne tečajeve engleskog, talijanskog, francuskog i njemačkog u ljetnom semestru 2018.

'Kampanjom želimo prikupiti deset tisuća kuna potrebnih za kupovinu udžbenika, tonera, papira, flomastera i ostalih materijala nužnih za izvođenje nastave', poručuju iz Jezikolovca dodajući da će donacije pomoći 40 mladih da dobiju svoje prve jezične diplome.

Tečajevi će se udržavati u školi stranih jezika Eureka centar koja je partner ovom humanitarnom projektu. Podržali su ga i pjevač Mladen Badovinac, glumac Goran Bogdan i pisac Kristian Novak, kao ambasadori kampanje.

Tim Jezikolovca

Tim Jezikolovca

Izvor: Promo fotografije / Autor: Jezikolovac

Jezikolovac su osnovali profesori stranih jezika koji u njoj volontiraju i organiziraju tečajeve stranih jezika za djecu i mlade slabijeg imovinskog stanja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!