ZBOG ŽELJA GRAĐANA

Lampioni zaustavljaju promet!

23.12.2013 u 17:09

Bionic
Reading

Zbog projekta Kapulica i Lampioni - Želje se lakše ostvaruju uz VIP koji se održava na današnji dan, 23. prosinca dobivena je suglasnost Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet za kratkotrajno (do 3 minute) prekidanje prometa u vremenu od 20,30 do 21 sat na lokaciji Trg žrtava fašizma (kružni tok). Uz odobrenje MUP-a, PUZ-a prometna policija će regulirati promet na spomenutoj lokaciji u prethodno navedenom vremenu

Podsjetimo, puštanje lampiona sa željama građana održat će se večeras u 20 sati ispred ispred Hrvatskog doma likovnih umjetnika (HDLU) na Trgu žrtava fašizma.

'S ciljem da potaknemo svi ljudi ovog svijeta da vjeruju u ostvarenje svojih snova 'Kapulica i Lampioni' će snimiti videočestitku i poslati je putem medija na svih sedam kontinenata. Zato odjenite osmijeh i ne zaboravite ponijeti srce za sve stanovnike kugle zemaljske. Lampioni su biorazgradivi te potpuno izgore u zraku', stoji u najavi organizatora.

Agencija za civilno zrakoplovstvo, Odjel generalne avijacije izdao je suglasnost da se dana 23. prosinca 2013. od 20,05 do 20,45 sati po lokalnom vremenu puste lampioni u kontrolirani zračni prostor FIR-a Zagreb na području grada Zagreba.