PREPOZNATLJIV STIL

Krenulo preuređenje Bijele kuće, pozlaćen Ovalni ured

22.01.2017 u 17:10

Bionic
Reading

Svježe inaugurirani američki predsjednik Donald Trump već prvog radnog dana odlučno je krenuo rješavati važne predsjedničke stvari poput dekoracija u Ovalnom uredu

Tportal je već pisao o unutarnjem uređenju luksuznog penthousea u kojemu su Trumpovi živjeli do preseljenja u Bijelu kuću, a kojim dominiraju mramor, zlato i blještavilo pomiješani u nekoliko stilova.

Bojazan da bi preseljenjem novog predsjedničkog para Bijela kuća prvi put mogla zablistati zlatnim sjajem bila je opravdana, a čini se da svoj ukus neće zadržati samo u krilu kuće u kojem su osobne sobe.

Trump je već nakon osam sati provedenih na mjestu predsjednika SAD-a na stolu Ovalnog ureda potpisivao svoj prvi ukaz vezan za zdravstveni zakon svog prethodnika Baracka Obame, koji je poznat kao Obamacare. Fotografija na kojoj odlučno potpisuje ukaz otkrila je da je Trump već krenuo i s unutarnjim preuređenjem Bijele kuće, i to iz Ovalnog ureda.

Naime, toga jutra kad je predsjednik Obama napuštao Ovalni ured, zavjese u kultnoj sobi bile su crvene, a Trumpovim sjedanjem za predsjednički stol dobile su zlatan sjaj.

No bojazni da će Bijela kuća od poda do stropa biti obložena mramorom nema, jer kako piše Marie Claire, obitelj Trump ima mogućnost unijeti osobni stil tek manjim zahvatima poput promjena dekoracija.