nevjerojatno

Karte za pulski koncert Arctic Monkeysa rasprodane su u dvije i pol minute

24.11.2021 u 14:46

Bionic
Reading

'U ovom trenutku nažalost nema više dostupnih ulaznica za koncert. Sretni smo zbog ovako velikog interesa i drago nam je da smo prepoznali želje domaće publike,' poručili su organizatori

Jučer smo donijeli vijest o tome kako su karte za pulski koncert miljenika domaće publike, britanski bend Arctic Monkeys, od danas u prodaji. Nakon što je prodaja, koja je išla isključivo online, jutros bila otvorena - karte su planule u manje od pet minuta. Točnije: u dvije i pol minute. Fanovi koji nisu imali 'najbrži prst' tako su ostali bez prilike da ovaj bend iz Sheffielda slušaju uživo na koncertu u Areni 16. kolovoza 2022. godine.

Mnogi su zbog prilično brze rasprodaje svih karata pretpostavili da postoji neki problem sa sustavom Eventim, da je od silne navale pao, no organizatori koncerta to su demantirali Jutarnjem listu.

'Koncert Arctic Monkeysa u Puli izazvao je zaista veliki interes publike, jer već nakon dvije i pol minute od puštanja ulaznica u prodaju sve su ulaznice bile ili kupljene ili u procesu rezervacije. Naravno, veliki pritisak na Eventim sistem izazvao je i malo dulje čekanje na kupnju ulaznica. U ovom trenutku nažalost nema više dostupnih ulaznica za koncert. Sretni smo zbog ovako velikog interesa i drago nam je da smo prepoznali želje domaće publike. Očekujemo odličan koncert i provod u Puli 16. kolovoza', rekli su organizatori koncerta - Charm Music, Vigna PR i AND Production - Jutarnjem listu.

Međutim, iako dostupnih karata više nema, organizatori koncert još nisu službeno proglasili rasprodanim, no pretpostavlja se da će uskoro to učiniti. Na stranicama Eventima, koji prodaje karte, stoji da su imali povremene poteškoće u autorizaciji kartičnih transakcija, što je isto jedan od eventualnih razloga zbog kojih koncert još nije proglašen rasprodanim.

Inače, karte su se prodavale personalizirano, odnosno na ime i prezime, kako bi se onemogućila njihova kasnija preprodaja. Njihova prodaja nije bila zamišljena u kontigentima, nego su sve stavljene u prodaju odjednom.