Jubilarni koncert

Ivana i Marija Husar, Martina Tomčić pjevat će na koncertu povodom 15. godišnjice djelovanja Hrvatske udruge za bolesti štitnjače

05.12.2022 u 17:24

Bionic
Reading

Jubilarni koncert povodom 15. godišnjice djelovanja Hrvatske udruge za bolesti štitnjače održat će se 12. prosinca u 20 sati, u kazalištu Komedija

Na koncertu će nastupiti Ivana i Marija Husar, Adela Golac Rilović, Martina Tomčić i škola pjevanja Husar&Tomčić, a sav prihod od ulaznica namijenjen je promicanju svjesnosti o bolesti štitnjače u Hrvatskoj.

Hrvatska udruga za bolesti štitnjače redovito organizira seminare i skupove bolesnika, njihovih obitelji te zainteresiranih građana radi edukacije i međusobne pomoći. Informira javnost o novim i naprednijim metodama liječenja bolesti štitnjače te razvija programe međunarodne suradnje te uključivanje u rad istih.

Duži niz godina surađuje sa zdravstvenim i drugim organizacijama te nadležnim tijelima u cilju pomoći oko rješavanja zdravstvenih problema bolesnika.

Podupire i sama izdaje knjige i časopise iz područja svoje djelatnosti, sukladno posebnim propisima. Svakodnevno osnažuje suradnje sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj i izvan nje te redovito organizira posjete međunarodnim godišnjim okupljanjima udruga za bolesti štitnjače. Karte za koncert mogu se kupiti ovdje.