CABARET - KONCERT ZA ŽLICE I GITARU

Hit predstava riječkih studenata glume premijerno u Zagrebu

13.02.2019 u 10:41

Bionic
Reading

Zagrebačka premijera predstave 'Cabaret - koncert za žlice i gitaru' održat će se u srijedu, 13. veljače u 21 sat u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1). Izvedba za javnost bit će isti dan, i to dva sata prije premijere

Žlice i gitara dvojac su koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma.

Autorski projekt Nikole Nedića i Maria Joveva nastao je na temelju njihovoga ispita iz glume na Studiju glume i medija na Sveučilištu u Rijeci pod mentorstvom docentice Lenke Udovički i profesora Rade Šerbedžije.

Tekstove i glazbu koja se u predstavi izvodi, napisali su Nikola Nedić i Mario Jovev. Nakon ispita, koji je izveden na sveučilišnom kampusu, predstavu su igrali kao kabaret po riječkim klubovima, a četiri izvedbe odigrali su i u Hrvatskom narodnom kazalištu  Ivana pl. Zajca u Rijeci u sklopu božićnih koncerata.

Ulaznice za zagrebačku izvedbu u produkciji Teatar EXIT i Kazališta Ullysses dostupne su na blagajni Teatra EXIT (lica 208), na www.ulaznice.hr ili sat vremena prije početka predstave u Studiju EXIT.