ROK DO 17. RUJNA

HAVC objavio javne pozive za imenovanje članova Vijeća i Upravnog odbora

  • Autor: T.Ba./Hina
  • Zadnja izmjena 20.08.2018 15:48
  • Objavljeno 20.08.2018 u 15:48
Zgrada HAVC-a

Zgrada HAVC-a

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Hrvatski audiovizualni centar objavio je u ponedjeljak Javni poziv za imenovanje članova i zamjenika članova Hrvatskog audiovizualnog vijeća te Javni poziv za kandidiranje članova Upravnog odbora, priopćio je HAVC

HAVC poziva sve pravne osobe da u roku od 30 dana od dana objave javnog poziva u Narodnim novinama dostave akt o imenovanju svog predstavnika i njegova zamjenika u Hrvatskom audiovizualnom vijeću, uz dokaze o ispunjavanju uvjeta imenovanih predstavnika i zamjenika.

Za članove Vijeća mogu se imenovati osobe koje su hrvatski državljani, imaju završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij, ili s njim izjednačeni studij, aktivno znaju najmanje jedan svjetski jezik te imaju najmanje pet godina radnog iskustva u području audiovizualnih djelatnosti, odnosno deset godina radnog iskustva u području audiovizualnih djelatnosti, ako osoba nema završen sveučilišni diplomski studij ili s njim izjednačeni studij.

Zamjenici članova Vijeća moraju ispunjavati iste uvjete kao članovi Vijeća. Mandat imenovanim članovima i zamjenicima traje dvije godine, a rok za prijave otvoren je do 17. rujna.

S istim je rokom za prijave otvoren i Javni poziv za kandidiranje članova Upravnog odbora, uz napomenu da se za predsjednika odnosno člana Upravnog odbora može imenovati osoba koja je hrvatski državljanin, ima završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij, ili s njim izjednačeni studij, aktivno zna najmanje jedan svjetski jezik te ima najmanje pet godina radnoga iskustva iz područja ekonomije i financija, prava te audiovizualnih djelatnosti.

Poslušajte podcast Crna rupa

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!