dvorac stara sušica

CeKaPe najavljuje prvu 'Zimsku školu pisanja': radionice, između ostalih, vode Ivana Bodrožić i Olja Savičević Ivančević

  • Autor: V. Ba.
  • Zadnja izmjena 22.12.2021 15:13
  • Objavljeno 22.12.2021 u 15:13
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Radionice se održavaju u jutarnjim i poslijepodnevnim satima, a slobodno je vrijeme rezervirano za pisanje i rad na tekstovima. Uz svakodnevni, cjelodnevni rad na tekstu, u večernjim satima organizirane su i književne tribine i razgovori s gostima

Centar za kreativno pisanje iz Zagreba (CeKaPe) od 19.1. do 23.1.2022. u Dvorcu Stara Sušica organizira prvu Zimsku školu pisanja 2021.

Zimska škola pisanja nudi četiri različite radionice: Proza, Poezija i Raspisivanje te radionicu gostujućeg voditelja iz Novog Sada, Filipa Grujića, Dramski i prozni tekst.

Voditelji radionica vodeća su imena hrvatske književne scene, a prvi puta iz Novog Sada dolazi gostujući voditelj.

tportal

Olja Savičević Ivančević, jedna od najuspješnijih spisateljica u regiji, sjajna pjesnikinja i prozna spisateljica vodi radionicu poezije. Ivana Bodrožić, višestruko nagrađivana spisateljica, u samom vrhu hrvatske književne scene, voditeljica je radionice Raspisivanje, a Enver Krivac, odličan pisac i mentor riječkih radionica pisanja, vodit će radionicu Proze. Višestruko nagrađivani, mladi novosadski dramski i prozni pisac Filip Grujić gostujući je voditelj, a vodit će radionicu Dramski i prozni tekst.

Radionice se održavaju u jutarnjim i poslijepodnevnim satima, a slobodno je vrijeme rezervirano za pisanje i rad na tekstovima. Uz svakodnevni, cjelodnevni rad na tekstu, u večernjim satima organizirane su i književne tribine i razgovori s gostima.

Puna cijena, koja uključuje smještaj, puni pansion i kotizaciju za radionice je 2600 kn.

Prijave su moguće na web stranicima CeKaPe-a.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!