ĐUROLOGIJA

Branko Đurić Đuro večeras nastavlja turneju u Splitu, a potom u Zadru i Rijeci

02.02.2017 u 13:58

Bionic
Reading

Odličan Branko Đurić Đuro u ponedjeljak je oduševio publiku u Savonskom Brodu, a u utorak je u prepunoj zagrebačkoj Tvornici kulture još jednom potvrdio da njegova 'Đurologija' osvaja sve generacije publike i da svojim originalnim skečevima može držati publiku u smijehu punih 90 minuta

Bila je to ujedno 168. izvedba sada već kutne 'Đurologije' koju je već pogledalo više od 80 tisuća ljudi. Uz povike oduševljenja i gromoglasan pljesak i pozive na bis, zagrebačka je publika jedva ispraznila Tvornicu kulture, a dobro rapoložen Đuro je odmah po završetku predstave, zajedno s producentom turenje Tomislavom Kašljevićem, požurio do svoje nove destinacije.

Večeras je, naime, 'Đurologija' u gostima u Splitu, s dvije rasprodane predstave u dvorani 'Lora', a u petak, 3. veljače ga očeuje još jedna predstava u Zadru, u zadarskom Hrvatskom narodnom kazalištu.

Đuro će ovogodišnju hrvatsku turneju Đurologije završiti u Rijeci, 17. veljače, a ulaznice za riječku izvebu 'Đurologije' mogu se kupiti na blagajni HNK Ivana pl. Zajca i u sustavu Eventima!