URNEBESNO SMIJEŠNO

Branko Đurić Đuro: 10 savjeta kako izbjeći goste

14.12.2016 u 11:38

Bionic
Reading

Branko Đurić Đuro, glumac, redatelj, scenarist i glabenik, može se pohvaliti zavidnom međunarodnom karijerom, a u skladu s vremenom u kojem živimo otišao je, čini se, korak dalje. Ovaj svestrani umjetnik snimio je videoclip u kojem savjetuje kako izbjeći neželjene goste tijekom blagdana. U njemu se spretno izvlači na bolest, pijanstvo, u jednoj sceni čak i plače, a u nekima mu pomaže i supruga Tanja Ribič, s kojom u paru čas glumi Jehovine svjedoke, a čas zorno prikazuju obiteljsku svađu. A jesu li gosti nasjeli na trikove, pogledajte u videu

Branko Đurić Đuro prošlog tjedna je imao najgledaniji clip u regiji, objavljen na YouTube kanalu. Nekoliko dana se zadržao na prvom mjestu YouTubeova trendinga za naše prostore.

Đuro je, naime otvorio svoj kanal i na njemu svake srijede objavljuje uratke iz vlastite produkcije. U prvoj epizodi 'Kako da i kako da ne?' on daje desetak šaljivih savjeta kako izbjeći neželjene goste. Potvrda da se radi o jako zabavnom materijalu je broj gledatelja, u samo tri dana Đurin clip je imao skoro 200.000 klikova. Iako je kanal relativno nov, već ima preko 5.000 subskrajbera.

Pogledajte video:

Kako Da I Kako Da Ne - Kako izbjeći goste?



Branko Đurić Đuro: Tko to zvoni?

438531 ,436275 ,429569 ,414711