NAGRADNJAČE

Vodimo vas na predstavu 'Đurologija'

26.01.2017 u 15:43

Bionic
Reading

Najgledanija predstava u regiji – 'Đurologija' u utorak, 31. siječnja ponovno stiže u Tvornicu kulture u Zagrebu, s početkom u 20 sati. Predstava koja je apsolutni rekorder popularnosti među Zagrepčankama i Zagrepčanima stiže u osvježenom izdanju među svoje fanove

Karizmatični Đuro i sam priznaje da ni jedna izvedba 'Đurologije' nikada nije identična , jer je predstava poput živog organizma, a uz interakciju s publikom, svako druženje s Đurom postaje neponovljiv doživljaj.

Ususret novom izdanju 'Đurologije' u zagrebačkoj Tvornici kulture, Đuro nam je otkrio nekoliko detalja o samoj predstavi, koju je pogledalo preko 80 tisuća ljudi, što 'Đurologiju' čini jednom od uistinu najgledanijih predstava svih vremena, na našem području.

'Sigurno ima dosta faktora koji su utjecali na to da je Đurologija tako popularna i da ta popularnost ne opada. Ono što je sigurno bilo presudno za uspjeh je prvenstveno dobar tekst predstave, u kojem se svatko može prepoznati', tvrdi Đuro, koji će u subotu, prije početka hrvatske turneje, sa svojom 'Đurologijom' ponovno gostovati u rodnom Sarajevu.

O tome koliko je 'Đurologija' popularna u Hrvata najbolje govori činjenica da je na ovogodišnjoj turneji 'Đurologije' u sklopu koje se održava i zagrebačka izvedba, čak 10 dana prije termina 2. veljače kada stiže u Split, 'Đurologija' rasprodala splitsku dvoranu 'Lora'. Navala je u Splitu tolika, da je producent turneje, Tomislav Kašljević, u itom danu morao dodati još jednu izvedbu.

'U posljednje sam vrijeme predstavu igrao u jako velikim dvoranama, pa me baš raduje da ću sada u Zagrebu gostovati u Tvornici kulture, gdje je interakcija s publikom puno intimnija. Točno je da je predstavu pogledalo jako puno ljudi, od velike dvorane Lisinski, do Cankarjevog Doma u Ljubljani, Doma sindikata u Beogradu, sve su to dvorane koje primaju oko dvije tisuće posjetitelja, a nedavno sam u sarajevskoj Skenderiji imao i rekord - 5.000 ljudi je došlo vidjeti Đurologiju,' ističe Branko Đurić Đuro, koji će dan prije zagrebačke predstave gostovati u Slavonskom brodu, u dvorani 'Ivane Brlić Mažuranić' koja je također rasprodana!

Svi fanovi 'Đurologije' svoje ulaznice za gostovanje ove hit predstave 31. siječnja u Tvornici kulture mogu nabaviti na blagajni dvorane, online na www.Eventim.hr ili u prodajnoj mreži Eventima.

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za predstavu 'Đurologija' u utorak, 31. siječnja u Tvornici kulture. Dobitnici su Mario Violić i Nikolina Radeljak.