'PRIJEVOZ ZA DŽ'

Besplatno s Motovun Film Festivala na SuperUho u Primoštenu

18.07.2016 u 12:17

Bionic
Reading

Organizatori filmskog festivala u Motovunu i glazbenog SuperUha u Primoštenu, s ciljem da svojim gostima osiguraju bezbrižno uživanje, ove godine udružuju snage i besplatnim autobusom prevoze festivalce s Motovun Film Festivala na SuperUho u Primoštenu

Povezani načinom razmišljanja i ozračjem koje stvaraju, Motovun Film Festival i SuperUho odlučili su svojim gostima dodatno olakšati planiranje ljetovanja. Uz pomoć Iskona organiziraju besplatni autobus koji će 31. srpnja prevesti zaljubljenike u dobre filmove i glazbu s jedne festivalske lokacije na drugu.

Pod sloganom 'Vozimo te za DŽ', Iskonov će autobus krenuti s lokacije motovunskog kampa 31. srpnja u 11 sati, nakon zatvaranja 19. Motovun Film Festivala, a SuperUho kamp u Primoštenu će već biti otvoren i spreman za prve goste.

Jedini uvjet za korištenje 'prijevoza za DŽ' je predočenje ulaznica za oba festivala pri ulasku u autobus. Moguće su i rezervacije sjedala i to slanjem e-maila na adresu pr@iskon.hr. U slučaju velikog interesa gosti s rezervacijama imat će prednost pri korištenju besplatne vožnje.

Osim besplatnog prijevoza, festivalcima se sprema zabavni filmsko-glazbeni kviz za trajanja vožnje. Nagrade za najbolje igrače će se moći koristiti i konzumirati na SuperUho festivalu (od 1. do 3. kolovoza), koji na novu lokaciju u Primoštenu ove godine dovodi Devendru Banharta, Marka Lanegana, Mudhoney, Petera Hooka & The Light i mnoge druge. I ove će godine živjeti posebno uređena SuperUho plaža samo 70-ak metara udaljena od festivalskog kampa u debeloj hladovini. Ulaznice za festival mogu se kupiti po cijeni od 250 kuna dok je cijena kamperske propusnice 150 kuna.

Kako izgleda najbolja ovogodišnja festivalska računica?

Komplet ulaznica za Motovun Film Festival: 120 – 300 kuna
Motovunski kamp: 0 kuna
Vozimo te za DŽ – Iskonov festivalski autobus Motovun-Primošten: 0 kuna
Festivalska ulaznica za SuperUho: 250 kuna
SuperUho festivalski kamp: 150 kuna
UKUPNO: 520 – 700 kuna


19. Motovun Film Festival i ove će se godine održati u zadnjem tjednu srpnja, s čak 60 filmova i 15 premijera u glavnom programu. Za popratne sadržaje brinut će se zemlja-partner Italija i glazbeni gosti (Edo Maajka, Kalascima, Kawasaki 3P, Jonathan i drugi), uz besplatni kamp i filmske radionice.