POVRATAK ČEDNOSTI

Autorica 'Pedeset nijansi sive' odustaje od erotike

28.02.2013 u 13:20

Bionic
Reading

Autorica globalne hit trilogije 'Pedeset nijansi sive', 'Pedeset nijansi tamnije' i 'Pedeset nijansi slobodnije' koja prati avanture stidljive studentice Anastasije Steele i karizmatičnog tajkuna Christiana Greya najavila je da će, za razliku od prethodnih, njeno novo djelo bit lišeno erotike

Svi poklonici trilogije 'Pedeset nijansi sive', 'Pedeset nijansi tamnije' i 'Pedeset nijansi slobodnije', koja opisuje odnos mlade žene i njenog starijeg BDSM-gospodara, mogli bi ostati razočarani novim djelom bivše televizijske producentice, spisateljice E. L. James.

Kraljica erotike, kako je nazivaju u stranim medijima, najavila je da će u novoj knjizi učiniti značajan odmak te da će bit posve lišena začinjenih erotskih opisa.

'Novi roman neće biti ni upola provokativan kao prethodna djela i vjerojatno ću ga objaviti pod novim pseudonimom', kazala je James na partiju Vanity Fair Oscar.

Iako je nedavno poklonicima svojih djela obećala nove ljubavne priče te zasad ne planira nastavak sage o Ani i Christianu, ne isključuje tu mogućnost u budućnosti.