Book&Zvook

Audio izdanje prvijenca Olje Savičević Ivančević i dva besplatna naslova

31.03.2023 u 10:21

Bionic
Reading

Višestruko nagrađivani prvijenac splitske spisateljice Olje Savičević Ivančević 'Adio kauboju' prilikom svog izlaska prije 13 godina izazvao je senzaciju, a otada doživio brojna izdanja i prijevode na nekoliko jezika. Roman je sada doživio i audio izdanje (Book&Zvook)

'U ljeto 200X., protagonistkinja Dada, znana kao Ruzinava, vraća se u rodno naselje, ksenofobno dalmatinsko mjesto, kako bi istražila bratovo samoubojstvo, ali i suočila se s obiteljskim tragedijama iz djetinjstva. Upoznajte lepezu likova u ovom autentičnom domaćem vesternu s Natašom Janjić Medančić u ulozi Ruzinave,' poručuju povodom objave audio romana "Adio kauboju" Olje Savičević Ivančević iz Book&Zvooka, dodajući kako je do 15. travnja na njihovoj aplikaciji moguće besplatno preuzeti dva naslova - roman "Što je Muškarac bez brkova" Ante Tomića i zbirku suvremene domaće poezije "Postanak ptica" Ane Brnardić.

Audio izdanja dostupna su za download na aplikaciji book&zvook. Sve što je potrebno jest instalirati book&zvook aplikaciju na vaš telefon (Google Play Store, Apple App Store i Huawei App Gallery), a zatim ćete moći i besplatno preuzeti izdanja, ali i provjeriti ostale naslove iz njihove bogate digitalne biblioteke.

Book&Zvook najavljuje i audiomonografiju posvećenu konceptualnom glazbenom umjetniku Franciju Blaškoviću. Do skorog izlaska tog, još jednog njihovog audio izvornika, poslušajte ulomak dragocjenog materijala koji će se naći u toj knjizi. Franci. audiomonografija je kolaž dokumentarnih snimki, eseja i muzike, a plod je dugogodišnje, prijateljske suradnje Book&Zvooka s pulskim Radiom Rojc. Naslovnicu potpisuje jedinstveni Nadan Rojnić.