komentar

Martina Puljić

Martina Puljić je predsjednica Uprave tvrtke Pleter. Nakon završenog specijalističkog poslijediplomskog studija „Organizacija i menadžment“, karijeru počinje 2007. u austrijskom koncernu Porr na poziciji Voditelja odjela za prodaju i marketing. 2012. godine stiže u tvrtku Pleter na poziciju voditeljice Službe za marketing i PR, krajem 2016. postaje članica Uprave Društva, a od travnja 2021. predstavlja tvrtku u ulozi predsjednice Uprave.

Veliku pažnju daje zaposlenicima u proizvodnom, uslužnom, administrativnom i upravljačkom procesu. Uvijek naglašava važnost brisanja granice između kvalitete i konkurentnosti proizvoda i usluga državnih i privatnih poduzeća uz naglasak na efikasnost proizvodnih procesa i stručnost upravnog dijela Društva. Zalaže se za stručan i profesionalan pristup izvršenju svih poslovnih zadaća te je pozitivna osoba usmjerena na ostvarenje ciljeva.

Martina Puljić je dobitnica priznanja za najuspješniju poduzetnicu u 2021. godini, koje dodjeljuje Hrvatska udruga poslovnih žena „Krug“.

 

martina puljić

martina puljić

Kao državna tvrtka, stalno se borimo sa stereotipom da smo lošiji. Evo kako to mijenjamo