NEKRETNINE SLAVNIH

Emma Stone prodala kuću na plaži Malibua 1,2 milijuna dolara skuplje nego je kupila

26.12.2022 u 13:33

Bionic
Reading

Možda se ne nalazi baš u La La Landu, ali dom Emme Stone u Malibuu očito ima zavidnu lokaciju. Zato je glumici za prodaju kuće od 167 četvornih metara građene 1958. i trebalo manje od dva mjeseca nakon što je ponuđena na tržištu.

Zvijezda LaLa Landa prodala je bijelu ljepoticu uz plažu Las Tunas nakon što je kupila novu rezidenciju u glavnom teksaškom gradu Austinu. Prema dostupnim podacima kupac je David Cooley, vlasnik jednog od najpoznatijih restorana u zapadnom Hollywoodu The Abbey Food & Bar. Za kuću je - tvrdi se - platio 4,4 milijuna dolara, ili 1,2 milijuna dolara više nego je Stone platila za kuću prije samo četiri godine. Očito, zvjezdani status vlasnika itekako utječe na cijenu nekretnine.

Kuća je smještena na zemljištu od oko 13 hektara raskošnog i strmog zemljišta uz ocean. Unutar prizemnice su tri spavaće sobe i dvije kupaonice, a ako se može reći što je glavna značajka kuće onda je to osunčanost. Dovoljno je vidjeti dnevni boravak s ogromnim prozorima od poda do stropa, koji uz ugrađene svjetlarnike donose gomilu svjetlosti u kuću i pogled na more s praktički bilo koje točke.

Iz dnevnog boravka s kaminom velika vrata vode u blagovaonu i veliku terasu koja gleda na Pacifik. Tu je i moderna, nedavno preuređena kuhinja, te kupaonica nalik nekom spa centru koji se proteže i izvan kuće, zajedno s velikom kadom i tušem. Na koncu, uz kuću je garaža za dva automobila koju je Emma Stone koristila kao igraonicu, ured i prostor za rekreaciju. Okolno drveće eukaliptusa i juke pruža prijeko potrebnu sjenu od jarkog kalifornijskog sunca i samo je dio bujnog zelenila posjeda.

  • +3
Emma Stone Izvor: Profimedia / Autor: Sotheby's International via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

'Riječ je o klasičnoj kalifornijskoj kući iz 1958. koja je smještena nad Pacifikom. To je kuća na plaži u Malibuu koju bi za neki od svojih filmova odabrala scenaristica i režiserka Nancy Meyers', slikovit je u izjavi za Wall Street Journal bio agent za nekretnine Eric Lavey. Naravno, ova kuća nije filmski set, nego pripada (točnije, pripadala je) stvarnoj slavnoj osobi.

Inače, Emma Stone je dosta aktivna na tržištu nekretninama. Iste godine kad je kupila kuću u Malibuu kupila je i stan na Manhattanu za 3,56 milijuna dolara, a potom 2019. i kuću u Los Angelesu za 2,3 milijuna. Dodatno, spomenuli smo da je prošle godine postala i vlasnica kuće u teksaškome Austinu.