KAKO PROCIJENITI POTENCIJALNOG PARTNERA

Ako su momku uzori Joker, Mr Grey ili Tony Montana, čuvajte ga se

06.06.2022 u 16:45

Bionic
Reading

Svi, a pogotovo žene, znaju da su muškarci uglavnom jednostavni. Stoga žene već na prvom, a definitivno nakon nekoliko 'spojeva' znaju ima li udvarač kod njih ikakve šanse ili ne. Ako poneki lukavac na početku i znade uliti poneku lažnu nadu, velika je šansa da će vrlo brzo razotkriti svoje pravo lice

Svi, a pogotovo žene, znaju da su muškarci uglavnom jednostavni. Stoga žene već na prvom, a definitivno nakon nekoliko 'spojeva' znaju na čemu su, odnosno ima li udvarač kod njih ikakve šanse ili ne. Ako poneki lukavac na početku i znade uliti poneku lažnu nadu, velika je šansa da će vrlo brzo razotkriti svoje pravo lice koje žene ponekad ne uspiju otkriti u inicijalnom 'istraživanju' o sklonostima i drugim osobinama potencijalnog partnera.

Ukoliko je udvarač filmofil, to može značiti da ga zanima kultura, da je produhovljen, pa čak i romantičan (ovisno o vrsti filmova koje voli). Ali jednako tako i ne. Njegov filmski ukus može otkriti i površnost, infantilizam i slične nepoželjne osobine. No, ukoliko je tip superobožavatelj određene vrste filmova, to može značiti i znak za uzbunu.

Stvar obično nema veze s kvalitetom pojedinog filma, dapače, nego s pretjeranim poistovjećivanjem s glavnim likovima. Evo, kao upozorenje za dame, popisa 'sumnjivih' filmova.

Lice s ožiljkom

Odličan i napet film s izvrsnom ulogom Al Pacina. Ali jednako tako - i manijakalan. Težnja statusu narkobosa nije neka preporuka za udvarača koji se previše identificira s glavnim likom.

Američki psiho

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: YouTube

Udvaraču je pojam tip kojemu je pohlepa glavni pokretač i koji žene tretira kao smeće? Ne hvala, vjerojatno će reći gotove sve pripadnice ljepšeg spola.

Klub boraca

Mnoge muškarčine vole ovaj film, a i damama, usprkos tučnjavi, nije mrsko gledati isklesano tijelo polugolog Brada Pitta. No, većina muškaraca koji fanatično vole Klub boraca ne shvaća ga ispravno. Ako se udvarač previše divi liku Tylera Durdena, birajte negdje drugdje.

Pakleni šund

Notorno remek-djelo Quentina Tarantina koje muškarci vole objašnjavati ženama, kao i njegovu mizoginiju. Ako ga udvarač redovito gleda, uvijek nanovo očaran, a motiv mu nije ples Johna Travolte i Ume Thurman, potreban je veliki oprez.

Paklena naranča

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: YouTube

Ovaj film jednostavno djeluje kao nasilje radi nasilja, odnosno ultra-nasilje koje je odbojno i mnogim muškarcima. Subverzija bilo kakvog nasilja nad ženama, pretpostavljamo, nije nešto što želite kod potencijalnog partnera.

Društvena mreža

Film koji Marka Zuckerberga prikazuje kao pretjerano intelektualnu, opsesivnu i introvertiranu osobu bez društvenih vještina, koja uspije u životu stvarajući usput prijatelje i neprijatelje. Sada, kad znamo nešto više o Zucku, ukoliko primijetite da udvarač opsesivno voli taj film ili ga on previše uzbuđuje, zaobiđite ga (udvarača, ne film).

50 nijansi sive

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: YouTube

Ako mislite da ovaj film prikazuje kako funkcionira seks (a kamoli sadomazo seks) u nekoj ljubavnoj vezi, jako ste naivni. Superobožavatelji ovog filma prilično su toksični, bez obzira na spol.

Vuk s Wall Streeta

Film koji argumente svoje mizoginije tumači činjenicom da je kontekstualno točan. Ženama u tom filmu nedostaje dubina i uglavnom služe kao pojačalo buke u životnom stilu muškaraca 'većih od života samog'. One opsjednute njime preporučujemo izbjeći.

Joker

Svi znamo tipove koji su lik Jokera preuzeli kao svoj alter ego. Neki od njih traže svoju Harley Quinn, a drugi gledaju kako svijet gori, ali niti jedan od njih nije nitko s kim bi vam bilo pametno stupiti u vezu.

Hrabro srce

Povijesna drama okićena s pet Oscara mogla bi u obožavatelju nagovijestiti profinjenog intelektualca, ali se u biti radi o ratnome filmu koji izvlači ono najgore u nekim muškarcima. No, u samome filmu nema ništa loše. Ipak, način na koji ga neki muškarci personaliziraju može biti mučan. Oprez!