NOVI ŽIVOTNI UDARAC

Bolni gubitak u obitelji i dani velike tuge Monike Kravić

10.01.2017 u 09:56

Bionic
Reading

Bivša televizijska voditeljica jučer se suočila s jednim od najtežih životnih udaraca, gubitkom voljene osobe i najvažnijeg životnog oslonca. Naime, nakon duge i teške bolesti Monikina majka Mira Kravić preminula je u 57. godini života

Nakon što je proteklih mjeseci pokušavala prebroditi razvod od Marija Mamića bivša televizijska voditeljica Monika Kravić jučer je doživjela najveći i najbolniji gubitak u obitelji. Naime, kako doznajemo, nakon duge i teške bolesti u 57. godini života preminula je njezina majka Mira.

Za Moniku, koja je posljednja četiri mjeseca proživljavala vrlo težak životni period nakon rastave i pokušavala pronaći mir uz svoja dva sina, gubitak majke došao je u najgorem mogućem trenutku.

Majka je Moniki bila najvažniji životni oslonac, savjetnik i podrška u najtežim danima, a koliko su bliske i slične, bivša televizijska voditeljica je prije tri godine ispričala u jednom intervjuu.

'Ponavljam mamine korake, to nikako nisu pogreške. Sve više uviđam da se pretvaram u nju. To mi je rekla i 11 godina mlađa sestra Jelena. Isprva sam se iznenadila kad sam čula njezin komentar: 'Ista si mama.' Ima nešto u tome. To se valjda dogodi spontano. Često se uhvatim kako izgovaram rečenice koje je moja mama izgovarala meni sve donedavno', rekla je Monika.


Monika Kravić prije 13 godina s mlađom sestrom Jelenom i roditeljima u obiteljskom domu


Monika se od Marija Mamića razvela ovog ljeta nakon
osam godina braka

450851,452147,446414,338222