JEZIK BRŽI OD PAMETI

Žena penisom iznenadila voditelja kviza

05.10.2010 u 14:06

Bionic
Reading

Steven Harvey, voditelj emisije 'Family Feud' koja se emitira na američkoj televiziji već 26 godina, ostao je u šoku kad mu je natjecateljica kao odgovor na pitanje 'koji je dio tijela muškarcima veći nakon 16. godine', rekla 'penis'

Američka emisija Family Feud, uz povremene prekide, traje od 1976. i imala je mnoštvo voditelja. Trenutni voditelj i glumac Steve Harvey ostao je bez teksta nakon što je postavio pitanje u kvizu u kojem se dvije obitelji natječu u točnom imenovanju najvjerojatnijeg odgovora na pitanja postavljena stotini ljudi.

'Pitali smo stotinu muškaraca da imenuju koji im je dio tijela veći nego kad su imali 16 godina', mirno je čitao voditelj Steve Harvey kad je natjecateljica po imenu Secily kao iz topa ispalila - penis

Voditelj se na to skvrčio kao da je dobio udarac u spomenuti dio tijela, presavio se i počeo polako tonuti. Nakon što se oporavio i uspravio, Secily se pokušala obraniti.

'Pa, rekla sam medicinski termin', rekla je nevino, na što je voditelj rekao da je to skoro i gore, a zatim je vrlo smirenim glasom pitao želi li ostati pri svom odgovoru.