ASTRO KOMPATIBILNOST

Bik i Djevica - najbolji seksualni par Zodijaka

01.03.2017 u 22:31

Bionic
Reading

Dobro seksualno slaganje sigurno je jedan od najvažnijih mjerila za odabir partnera i ostvarenje kvalitetnog ljubavnog odnosa. Koliko vam je seks važan u vezi i životu? Kako se mijenja odnos ako vas partner ne zadovoljava? Svaki horoskopski znak ima drugačije zahtjeve i želje u krevetu - saznajte koji vam je znak najkompatibilniji!

Ovan i Djevica

Nemaju mnogo zajedničkog emocionalno, ali bi na tjelesnom planu mogle frcati iskre. Mnogim Djevicama sviđa se sirova snaga kojom zrači Ovan, a ovaj je u njoj sposoban probuditi strast o kojoj je ranije samo maštala. Teško će, međutim, postići dugoročan sklad. Djevici je potreban uredan i spokojan život, uz rijetka i kontrolirana uzbuđenja.

Bik i Djevica

Ovaj seksualni par jedan je od najboljih u zodijaku. Oboje vode računa o svojim i o partnerovim potrebama. U spavaćoj sobi Djevica je pomalo nepovjerljiva prema strastvenim ljubavnicima, barem u početku veze. No Bik zna kako uliti povjerenje i navesti Djevicu da se opusti i oslobodi. Uz malo sreće njihova veza bit će trajna i plodna.

Blizanci i Djevica

Ovo nije idealna seksualna veza. Tipični Djevica i Blizanac mentalni su tipovi pa postoji opasnost da strast i emocije padnu u drugi plan. Opasnosti su oklijevanje, svojstveno Djevici, i poigravanje, tipično za Blizanca. Moguće je da njihov odnos počne s erotskom notom i potom preraste u prijateljstvo - sa ili bez povlastica.

Rak i Djevica

Rak je među znakovima koji svojim mekim, ali ustrajnim pristupom najuspješnije otapaju Djevičinu suzdržanost. Oboje će biti otvoreni za iskušavanje seksualnih novotarija, pri čemu će se Djevica pokazati neočekivano maštovitom. Oni istinski mare za osjećaje svog partnera pa će se poslije seksa dugo maziti.

Lav i Djevica

Djevice su pomalo puritanci, dok su Lavovi narcisoidni. Ako su tipični predstavnici svojih znakova, Lav će se otpočetka seksati kao da se natječe za medalju, dok će Djevici trebati vremena da se prilagodi na njegovu silnu strast i ekshibicionizam. Uspiju li se uigrati, bit će potpuno ravnopravni intimni partneri.

Djevica i Djevica

Ovo je u pravilu dobra kombinacija u privatnom i u profesionalnom životu. Djevice pozivaju u krevet samo kandidate koji ih poštuju i izvan kreveta, a druga Djevica u pravilu zadovoljava taj kriterij. Kao ljubavnici nisu odviše romantični, ali s međusobnim upoznavanjem i stjecanjem povjerenja, postaju sve opušteniji i maštovitiji.

Vaga i Djevica

Djevice nisu pretjerano sentimentalni ljubavnici i vrlo su oprezni u odabiru partnera. Ako im netko nije iskazao poštovanje izvan seksualnog konteksta, sigurno neće spavati s njim. U intimnim trenucima Djevica preuzima podređenu ulogu i prepušta se Vagi. Kasnije će se odvažiti na preuzimanje inicijative. Dobro razumijevanje rasplamsat će strast.

Škorpion i Djevica

Škorpion i Djevica imaju odličnu komunikaciju. Vrlo su osjećajni i jako se dobro razumiju. Među njima vlada velika privlačnost, ali do samog seksualnog čina neće doći sve dok službeno ne uđu u ljubavni odnos. Takva situacija će im produbiti želju i rasplamsati strast. Kada se konačno upuste u vezu, neće se moći suzdržati pa će učestalo uživati u noćnim druženjima.

Strijelac i Djevica

Strijelac obožava Djevičin intelekt i profinjenost, a ona njegovu putenost i nesputanost. Snažna privlačnost vrlo će se brzo pojaviti te zaposjesti seksualni i romantični plan. Djevica će se potpuno prepustiti poduzetnom Strijelcu i njegovim riskantnim zamislima pa će najčešće voditi ljubav na otvorenim prostorima i u prirodi.

Jarac i Djevica

Između Djevice i Jarca postoji jaka tjelesna i duhovna privlačnost, a sličan stav prema obitelji i materijalnim stvarima dodatno će ih zbližiti. Vanjštinom i stilom dobro odgovaraju jedno drugome pa su primjer uspješnog i dobrog para. Jedino što bi im moglo unijeti razdor u vezu jest obostrana sklonost zanovijetanju i zabrinutosti.

Vodenjak i Djevica

Vodenjak navodi Djevicu da odbaci stidljivost i otvori se u seksu, no zauzvrat joj ne pruža ono što je njoj potrebno: sigurnost i stabilnost. Djevica često neće znati na čemu je s ovim hirovitim tipom. Što mu više bude povlađivala, to će je on više izrabljivati, a pokuša li ga disciplinirati strogošću, on će se povući iz veze.

Ribe i Djevica

Oboje će se prilično truditi da jedno drugom pruže tjelesne slasti, no za to će im trebati mnogo obostrane prilagodbe zbog različitosti stilova. Djevica je racionalnija i proračunatija te rijetko gubi doticaj sa stvarnošću, što će Riba uočiti i protumačiti kao hladnoću i rezerviranost. Morat će paziti što govore i posvetiti puno pažnje predigri.