DOK NISU GLEDALI

Voditeljica podivljala nakon propuštene vijesti

23.11.2010 u 13:36

Bionic
Reading

Kad vidite neki iznimno praćeni događaj s desecima kamera koje snimaju istu stvar sigurno pomislite kako je nemoguće da ijedna sekunda može proći nezabilježeno, no kako je ekipa televizijske postaje Chicago WGN na svojoj koži naučila – ako pažljivo ne gledate, nešto bi vam moglo promaknuti

U današnje vrijeme 24-satne televizije i mobitelskih kamera praktički ništa se ne može dogoditi, a da ne bude zabilježeno. No čak i kad kao orao pratite neki događaj može se dogoditi da vam ono što čekate promakne.

Voditelji jutarnje emisije na digitalnom kanalu televizijske postaje Chicago WGN čekali su da se dogodi konačno rušenje starog mosta, no nakon nekoliko minuta oduševljenog čekanja na trenutak su prešli na kameru u studiju. Naravno, kako to biva, u tom su trenutku eksplozivom uništili most.

Voditelji su u nevjerici neko vrijeme tupo promatrali u direktan prijenos već srušenog mosta, a onda je voditeljica podivljala i počela trgati i bacati papire koji su ležali ispred nje. Oba voditelja neko su vrijeme nemoćno bjesnjela, a onda se emisija nastavila u smirenijem tonu.

Pogledajte!