IZBJEGAO HAPŠENJE

Pobjegao od policije padobranom

17.12.2010 u 15:14

Bionic
Reading

Steve Jester navodno je bio pod utjecajem opojnih sredstava, pa je odlučio skočiti s mosta Bixby u Kaliforniji, no u tome mu se ispriječio zakon. Četrdesetšestogodišnji padobranac nije se dao smesti, a policiji je pobjegao padobranom

Padobranac Steve Jester odlučio je iz zabave skočiti s mosta Bixby koji se nalazi dvadesetak kilometara od Carmela u Kaliforniji, no taman kad je već spustio padobran, naišla je policija u patrolnom autu. Jedan od dva predstavnika zakona izašao je iz vozila i pitao gospodina Jestera što to radi, na što mu je padobranac pokušao objasniti zašto stoji na rubu mosta.

'Da vam nije palo na pamet skočiti', rekao mu je policajac i dodao da je uhapšen.

Steve Jester samo je slegnuo ramenima i zaključio da je prekasno za promjenu planova.

'S obzirom na to da sam već uhapšen... Žao mi je. Moram to učiniti', i s tim riječima Steve Jester skočio je s mosta i lagano padobranom preletio 85 metara koliko ga je dijelilo od plaže iznad koje se sukobio sa zakonom.

Sve to je snimio njegov prijatelj koji je u film umontirao 'I fought the law' u izvedbi grupe Green Day, pa stavio na YouTube. Sada tim filmom pokušavaju skupiti nešto novca kako bi platili odvjetnika Steveu Jesteru kojeg policija tereti za neovlašteni prijelaz, opiranje hapšenju, vožnji pod utjecajem opojnih sredstava, te posjedovanju marihuane za vrijeme vožnje.

Jedan od komentatora na YouTubeu rekao je da je šteta što ga dolje nije čekao jet-ski kao u nekom akcijskom filmu.