ASTRO KOMPATIBILNOST

Ovan i Lav u seksu su stvoreni jedno za drugo

13.08.2014 u 12:18

Bionic
Reading

Dobro seksualno slaganje sigurno je jedno od najvažnijih mjerila za odabir partnera i ostvarenje kvalitetnog ljubavnog odnosa. Koliko vam je seks važan u vezi i životu? Kako se mijenja odnos ako vas partner ne zadovoljava? Svaki horoskopski znak ima drugačije zahtjeve i želje u krevetu - saznajte koji vam je znak najsukladniji

Ovan i Lav

Oni su na seksualnom planu kao stvoreni jedno za drugo. Oboje su otvoreni, energični i puni želje za osvajanjem. Iako se od samog početka ne štede, uspijevaju dugo zadržati uzajamno zanimanje. Jedan od razloga zašto im nije dosadno jest obostrano smišljeno izazivanje ljubomore, nakon čega prelaze na strastveno mirenje.

Bik i Lav

Njihova će kombinacija biti dobra samo ako oboje odustanu od karakteristične tvrdoglavosti i težnje za nametanjem volje. Učinit će jedno drugom uslugu budu li se posvetili pružanju, a ne zahtijevanju pažnje i zadovoljstva. U tom bi slučaju njihovi seksualni susreti bili uistinu spektakularni i nezaboravni, jer oboje su strastveni, vješti i izdržljivi ljubavnici.


Blizanci i Lav

Jedan od boljih zodijačkih parova. Blizanac se lijepi na lavlju snagu i energiju, a Lav voli blizanačku snalažljivost, domišljatost i brze reakcije. Njihove su seksualne želje i stilovi podudarni. Oboje se u seksu trude i daju sve od sebe, iako je Lav taj koji jače uživa, dok se Blizanac više igra i zabavlja. Rizik: prijevara, kojoj su oboje skloni.

Rak i Lav

Lav je napastan, a Rak prijemčiv. Oboje se trse u krevetu: prvi da bi se pravio važan i pokazao svoju veliku moć, a drugi da bi udovoljio prvom. No nakon prve uspješne 'ofenzive', Lav više ne ulaže puno truda, dok Rak postaje sve privrženiji. Time će isprva imponirati svom vatrenom partneru, a potom mu se popeti na živce.

Lav i Lav

Oboje su tašti i od gledanja u zrcalo mogu napraviti sportsku disciplinu. U krevetu im je važno ostaviti dobar dojam, no za to je potrebno da udovolje partneru, pa od toga oboje profitiraju. Na nesreću susjeda, njihov je seks glasan, što od užitka, što od svađe, ako se stvari ne odvijaju po željama.

Djevica i Lav

Djevice su pomalo puritanci, dok su Lavovi narcisoidni. Ako su tipični predstavnici znakova, Lav će se otpočetka seksati kao da se natječe za medalju, dok će Djevici trebati vremena da se prilagodi na njegovu silnu strast i ekshibicionizam. Uspiju li se uigrati, bit će potpuno ravnopravni intimni partneri.

Vaga i Lav

Da bi Lav privukao zavodljivu Vagu, mora biti romantičan i posvećivati joj jako puno pozornosti. Iako ima vrlo snažan seksualni nagon, Lav je izuzetno pažljiv ljubavnik, što Vagi imponira. Ona će se brzo prilagoditi njegovim potrebama i uspješno mu parirati vrlo senzualnim i strastvenim angažmanom.

Škorpion i Lav

Kada se susretnu, privlačnost im je toliko snažna da si ne mogu odoljeti. Samo je pitanje vremena kada će popustiti strastima i prepustiti se jedno drugome. Iako oboje uživaju u romantičnom ugođaju uz svjetlost svijeća i laganu glazbu, seks će im biti prilično žestok, jer će se oboje boriti za dominaciju.

Strijelac i Lav

Kada se ova dva moćna pojedinca udruže, malo ih što može zaustaviti. Samo je pitanje vremena kada će se njihovi plamenovi spojiti u sveopći požar. U spavaćoj sobi ili bilo gdje drugdje. Seks će biti vrlo uzbudljiv i pomalo nalik na borbu za opstanak. Oboje vole dominirati, što će im dodatno rasplamsati strasti.

Jarac i Lav

Lav je vrlo strastven i zrači seksualnošću, što Jarca jako privlači. Jarac Lava uzbuđuje šarmom i inteligencijom te se ovaj par vrlo brzo prepušta tjelesnom uživanju. U krevetu je Lav dominantan, ima velika očekivanja i voli eksperimentirati, ali idila neće dugo trajati, jer će mu Jarac brzo dosaditi.

Vodenjak i Lav

Lav je među boljim partnerima za Vodenjaka, jer je dovoljno spontan, društven i prilagodljiv da se može nositi s vodenjačkom hirovitošću. S druge strane, Vodenjak je zanimljiv i nepredvidljiv pa će držati Lava u stalnoj kreativnoj napetosti. U seksu će jedno drugom postavljati neobične zahtjeve i pomicati granice prihvatljivog.

Ribe i Lav

Lako mogu navesti jedno drugo na pogrešan put. Vrući Lav uživjet će se u ulogu zaštitnika, ali će teško doprijeti do dubine riblje duše. S druge strane, Riba će biti kooperativna i spremna na prilagodbu, ali neće biti u stanju udovoljiti njegovim pozamašnim seksualnim prohtjevima. Oboje bi moglo biti razočarano, a Riba i povrijeđena.