VRATIO SE SPOKOJAN

Je li ovo dokaz života poslije smrti?

18.07.2012 u 14:07

Bionic
Reading

Dvojica liječnika, neurokirurg Arthur Cushman i onkolog Carl Willis, tvrde da su vidjela pokojnog Burkea Aldridgea samo nekoliko sati nakon što je umro

WSMV izvještava da se 53-godišnji Burke Aldridge iz Lebanona u Tennesseju ukazao dvojici liječnika samo nekoliko sati nakon smrti. Onkolog Carl Willis i neurokirurg Arthur Cushman navodno se ne poznaju, no imali su isto iskustvo – vidjeli su pokojnika obasjanog svjetlom i ispruženih ruku, smirena i sretna lica.

Nakon što mu je 2005. dijagnosticiran krajnji stadij raka grla, Burke Aldridge je umro samo tri tjedna kasnije. Na samrtničkoj je postelji obećao svojoj supruzi Faye da će joj se javiti nakon smrti – i čini se da mu je to i uspjelo.

Oba liječnika koja su pokušala pomoći Aldridgeu pred kamerama su izjavila da su vidjela preminulog nekoliko sati nakon što je umro. Obojica vjeruju da je Burke Aldridge na taj način poslao poruku svojoj supruzi da je s njim sve u redu te misle da je način na koji je to učinio odabrao kako bi drugi ljudi znali da se ne radi o izmišljotini.