NAPETE MINUTE

Hoće li ptica uspjeti prijeći autocestu?

17.10.2011 u 09:47

Bionic
Reading

Zašto je kormoran prešao cestu? Zato da postane internetska zvijezda, eto zašto. Naravno, šalimo se, no napeta snimka u kojoj ptica prelazi autocestu u Panami ostavit će vas bez daha

Snimka kormorana koji pokušava prijeći autocestu u Panami postala je internetski hit, što nije ni čudo s obzirom da je vrlo upitno hoće li uspjeti u svojoj namjeri i ostati živ.

Kratki film od oko tri i pol minute snimljen je s nadvožnjaka iznad autoceste, a snimatelj se isprva nada da će kormoran odustati od prelaska na drugu stranu. No u trenutku kad je ptica zakoračila na autocestu snimatelj kaže da mora vidjeti kako će se sve završiti.

Osim što navija za pticu, on cijelo vrijeme ponavlja da mu je baterija u kameri pri kraju snaga te da nije siguran hoće li uspjeti snimiti kormoranov pothvat.

Iako su neki automobili morali malo skrenuti da je ne udare, ptica je praćena uzvicima promatrača polako prešla četiri trake autoceste. A kao odgovor na vlastiti naslov možemo samo reći – zar ste stvarno mislili da bismo stavili snimku ptice koja nije uspjela prijeći cestu?