HOROSKOPSKI DONOSI

Delikatna ljubavna situacija obilježit će ovaj vikend

27.09.2013 u 12:13

Bionic
Reading

Ovoga vikenda ljubavna situacija mogla bi biti delikatna. S jedne strane, Mjesec u nježnom Raku u petak i subotu izazvat će suviše burne emotivne reakcije općenito, što u nekim slučajevima može biti dobro, no u nekima može biti pogubno

Početkom vikenda velika je mogućnost da ćete gušiti partnera ili potencijalnog partnera svojim emocionalnim izljevima. No imajte na umu da tim pristupom nećete među vama stvoriti čvršću vezu, već upravo suprotno - time biste ga mogli otjerati od sebe.

U subotu će se Venera i Mars naći u kvadratu, nepovoljnom aspektu, i to bi moglo negativno utjecati na tajming između vas i partnera. Dok će jedan htjeti razgovarati o problemima, drugi će htjeti samo malo mira. Ili će pak jedan biti romantično raspoložen, a drugi će za to biti preumoran.

Kakva god bila situacija, hipersenzibilnost i pretjerane reakcije naprosto su odlika Mjeseca u Raku.


U nedjelju Mjesec ulazi u znak Lava i to će svima pružiti malo više prostora za manevriranje osjećajima i opuštanje. S obzirom na to da će se Mjesec i Saturn naći u kvadratu, kakvu god zabavu planirate s partnerom morat ćete sve dobro isplanirati. Koliko god smiješno zvučalo, ako ste u duljoj vezi, zakažite spoj. Spontanost bi ovoga vikenda mogla biti lošiji izbor.

Romantične ocjene vikenda 27. do 29. rujna:

OVAN
❤♡♡

BIK
❤❤♡

BLIZANCI
❤♡♡

RAK
❤❤♡

LAV
❤♡♡

DJEVICA
❤❤♡

VAGA
❤♡♡

ŠKORPION
❤♡♡

STRIJELAC
❤♡♡

JARAC
❤♡♡

VODENJAK
❤♡♡

RIBE
❤❤♡