nema teže ozlijeđenih

U tijeku kriminalističko istraživanje masovne tučnjave u Kutini

09.05.2023 u 10:47

Bionic
Reading

Sisačko-moslavačka policija izvijestila je da utvrđuje okolnosti i provodi kriminalističko istraživanje nad sudionicima masovne tučnjave u Kutini čije su se snimke u ponedjeljak navečer proširile medijima i društvenim mrežama, a u incidentu, koliko je poznato, nije bilo teže ozlijeđenih

Lokalni portal Kutinanews objavio je da su "snimke koje kruže društvenim mrežama jezive - od namjernih sudara automobila, ugrožavanja života građana i sudionika u prometu do masovne tučnjave". Policija je u utorak izvijestila da je 8. svibnja oko 20.20 sati, u ulici kralja Petra Krešimira IV u Kutini, "došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane više osoba koje su se međusobno verbalno, a potom i fizički sukobili".

Potom se oko 20.30 sati, na raskrižju ulica Kralja Petra Krešimira IV, Stjepana Radića i Zagrebačke ulice, muškarac kombijem bez zaustavljanja "zabio u više osobnih automobila", kažu u policiji. Navode da je za sada samo jedan muškarac zatražio liječničku pomoć te su mu utvrđene lake ozljede.

"Sudionici ovog događaja su dovedeni u službene prostorije nadležne policijske postaje, nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja", navodi policija u priopćenju.