policijska akcija

Oko Sinja traje potjera za muškarcem koji je napao policiju, morali su pucati

  • Autor: B. R./Hina
  • Zadnja izmjena 19.08.2022 23:36
  • Objavljeno 19.08.2022 u 21:04
tportal

Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev

Muškarac čiji je nestanak prijavljen u petak, krenuo je u Sinju svojim vozilom na policajce koji su ga tražili zbog čega je jedan od službenika ispalio hitac, izvijestila splitsko-dalmatinska policija, navodeći da u incidentu nije bilo ozlijeđenih

Muškarac je, kažu u policiji povećanom brzinom krenuo vozilom na policajce tijekom njihova postupanja na benzinskoj postaji.

"Policijski službenik je zbog otklanjanja opasnosti od sebe i kolege iz vatrenog oružja ispalio hitac, a muškarac se, ne usporavajući, vozilom udaljio s mjesta događaja", priopćila je policija, koja nastavlja potragu za odbjeglim muškarcem.

Sinjskoj policiji je u petak oko 16 sati prijavljen nestanak muškarca koji se u nepoznatom pravcu udaljio od kuće, uz postojanje sumnje da bi sebi mogao nauditi pa je odmah organizirano traganje u koje su uključeni i pripadnici drugih žurnih službi.

Policijski službenici uključeni u traganje dobili su na terenu podatak da je muškarac uočen u osobnom vozilu na benzinskoj postaji na području Sinja a kad su tamo došli pokušao ih je pregaziti i zatim pobjegao, kažu u policiji.