NEOČEKIVANA AKCIJA

Svi na pod! Interventna upala u splitski kafić i uhitila trojicu kriminalaca

14.09.2023 u 15:13

Bionic
Reading

U iznenadnoj akciji u četvrtak ujutro oko 10 sati u popularnom kafiću Tenis na splitskim Firulama uz uporabu sile interventna policija uhitila je trojicu muškaraca povezanih sa splitskim krim miljeom

Kako svjedoci govore za Slobodnu Dalmaciju, interventna je upala na terasu lokala s pištoljima u rukama te su iznenađenim muškarcima naredili da legnu na pod.

Splitski list tvrdi da su uhićeni Marin Jelić, jedan od onih koji se u medijskim napisima vežu za pripadnost grupi okupljenoj oko Josipa Čubelića zvanog Čuba (36), te Ante Vučak (33), zvan Australac, koji je tek nedavno izašao iz istražnog zatvora u kojem je bio kao član zločinačke organizacije na čelu sa Željkom Rajićem. Identitet trećeg uhićenog nije poznat.

Neki od gostiju lokala odmah su, doznajemo, spremno izvadili svoje mobitele kako bi snimili policijsku akciju, no policajci su ih odmah maknuli sa strane i upozorili ih da to ne čine.

Službenih informacija o samom događaju nema, a po informacijama kojima raspolaže Slobodna, navodno se radi o uhićenju zbog prijetnji izrečenih jednom splitskom odvjetniku.