teške ozljede

Policijska potraga u Splitu: Ovo je vozač koji je namjerno udario policajca i pobjegao; ako ga ugledate, nemojte mu prilaziti

30.11.2022 u 14:53

Bionic
Reading

Policija moli građane, ako uoče muškarca s fotografije, da mu ne prilaze, već da ih o tome odmah obavijeste na broj 192

Iz do sada utvrđenih činjenica osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem kao osumnjičeni je Ivan Božić, rođen 1993., javlja policija. U ovom trenutku policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere traganja za tom osobom.

Mole građane, ako uoče muškarca s fotografije, da mu ne prilaze, već o tome odmah obavijeste policiju na broj 192.

Da podsjetimo, noćas je u Splitu, prilikom obavljanja kontrole prometa, policajca na dužnosti udarilo vozilo koje je pokušao zaustaviti, a vozač je pobjegao. Policajac je teško ozlijeđen, a policija je objavila fotografije automobila koji traže.

Ako raspolažete informacijama o toj osobi ili imate saznanja gdje bi se ona mogla nalaziti, molimo da o tome odmah obavijestite policiju na broj 192.

Automobil kojim je teško ozlijeđen policajac u Splitu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MUP

Kratku izjavu novinarima pred splitskom KBC-om dala je Mileva Frankić, anesteziologinja i intenzivistkinja s intenzivnog odjela, navevši da su tijekom noći primili bolesnika s ozljedama zadobivenima u prometnoj nesreći, a radi se o teškim tjelesnim ozljedama više organskih sustava.

Pretežno se radi o ozljedama prsnog koša, zbog čega pacijent nije priključen na respirator niti koju drugu funkciju kao potporu.

Liječnica Mileva Frankić daje izjavu o ozlijeđenom policajcu Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric