bijeg od policije

[FOTO] Ovo je automobil kojim je noćas teško ozlijeđen policajac u Splitu, jeste li ga vidjeli?

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 30.11.2022 11:10
  • Objavljeno 30.11.2022 u 10:30
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MUP

Noćas je u Splitu, prilikom obavljanja kontrole prometa, policajca na dužnosti udarilo vozilo koje je pokušao zaustaviti, a vozač je pobjegao. Policajac je teško ozlijeđen, a policija je upravo objavila fotografije automobila koji traže

U Splitu je 30. studenog oko 00.50 u Ulici Domovinskog rata, tijekom obavljanja nadzora i kontrole prometa, 20-godišnji policijski službenik izdao naredbu za zaustavljanje vozila, međutim za sada nepoznati vozač oglušio se na izdanu naredbu, ne zaustavljajući se niti usporavajući, nastavio je vožnju i udario vozilom u policijskog službenika, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

Policijski službenik odvezen je na pružanje liječničke pomoći u bolnicu, a zadobio je teške i po život opasne ozljede te je zadržan na liječenju. Na mjestu događaja obavljen je očevid te je obaviješten zamjenik županijskog državnog odvjetnika.

U tijeku je kriminalističko istraživanje te se poduzimaju mjere i radnje iz nadležnosti policije kako bi se utvrdio identitet vozača.

Automobil kojim je teško ozlijeđen policajac u Splitu

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MUP

Prema do sada utvrđenim činjenicama, postoji sumnja da je u događaju sudjelovao vozač koji je upravljao crnim osobnim vozilom Golf. Policija moli sve građane koji imaju podatke o vozilu na fotografijama, odnosno imaju informacije o identitetu vozača koji je upravljao vozilom, da se odmah jave na broj 192 ili osobno pristupe u najbližu policijsku postaju.

  • +1

Mjesto na kojem je noćas nepoznati vozač oborio prometnog policajca u Splitu

Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic