NIJE BIO NA DUŽNOSTI

Krim policajac u Zagrebu pijan vozio BMW 100 na sat, slupao se pa zatukao susjeda šakom u glavu

02.04.2023 u 14:40

Bionic
Reading

41-godišnjak je na području Susedgrada u Zagrebu pijan napravio prometni prekršaj, a zatim teško ozlijedio jednoga od susjeda koji su mu prigovorili

Kako doznaje Jutarnji list, riječ je o aktivnom policijskom službeniku koji radi u sektoru kriminalističke policije zagrebačke policije u Heinzelovoj. Međutim, u vrijeme događaja nalazio se izvan službe.

Policajac je bio u BMW-u s jednim svojim prijateljem te velikom brzinom je doletio kroz inače jako usku ulicu Viljevski put, navodno brzinom većom od 100 kilometara na sat.

Riječ je o slijepoj ulici koja je na kraju imala zaštitnu ogradu, no policajac je, ne mogavši se zaustaviti, pogodio ogradu, prošao kroz nju te se zaustavio nakon kratkog krivudanja na livadi iza ulice, nekoliko desetaka metara dalje.

  • +2
Mjesto gdje se policajac zaletio u betonsku ogradu u Susedgradu Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic

Navodno su mu, vidjevši da nitko ne izlazi iz auta, neki od susjeda pritrčali.

Policajac je, prema tvrdnjama nekih susjeda, jednoga od njih iz čista mira udario šakom u glavu polomivši mu kosti lica.

Ubrzo je pozvana policija te je došlo nekoliko policajčevih kolega, nakon čega je priveden u postaju na kriminalističko istraživanje.