moj posao

Želite raditi u Irskoj? Iskoristite priliku i dođite na razgovor

12.01.2018 u 09:47

Bionic
Reading

Tražite posao? Portal Moj posao donosi pet novih oglasa, od kojih se jedan odnosi na poslodavca u Irskoj, koji traže ljude u veleprodaji i maloprodaji

L'Oreal Adria za područje Dalmacije zapošljava Prodajnog predstavnika za brand Vichy. Poslodavac traži dvije do tri godine radnog iskustva na sličnim pozicijama, izuzetno razvijene prodajne i organizacijske vještine, VSS i vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se na oglas do 17. siječnja.

Filir d.o.o. jedna je od vodećih distribucijskih kuća na području Republike Hrvatske. Zastupnici su velikog broja renomiranih svjetskih brandova kao što su Bobi, Chupa Chups, Philips… U cilju poboljšanja kvalitete usluga trenutno zapošljavaju Asistenta u računovodstvu, za rad u Osijeku. Na oglas se možete prijaviti do 24. siječnja putem MojPosao.

Končar – Inženjering za energetiku i transport d.d. nositelj je inženjerskih aktivnosti unutar Grupe Končar. Glavna djelatnost  je izgradnja složenih postrojenja i objekata namijenjenih za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije, vodnog gospodarstva i industrije na principu 'ključ u ruke'. Za jačanje prodajnog tima, trenutno zapošljavaju 2 osobe na poziciji Key Account Manager s izvrsnim komunikacijskim, prodajnim, prezentacijskim i pregovaračkim vještinama. Na oglas se možete prijaviti do 31. siječnja.

Odabir starog motovunskog podruma kao specifičnog mjesta za izgradnju novog vinskog centra ima za cilj širenje djelatnosti na turizam, kulturu i organizaciju raznih tematskih događanja. Uskoro otvaraju svoja vrata te okupljaju tim profesionalaca koji će posvetiti posebnu pažnju gostima te poticati izvrsnost i visoku kvalitetu usluge. Imate višegodišnje iskustvo u radu, razvijene komunikacijske i organizacijske sposobnosti, govorite nekoliko stranih jezika? Roxanich vas traži na nekoliko pozicija. Prijavite se do 31. siječnja.

Musgrave je vodeća tvrtka za maloprodaju i veleprodaju hrane te su najveći irski poslodavac u privatnom sektoru. Trenutno zapošljavaju na dvije pozicije, a svi zainteresirani (nakon poslane prijave na oglas) mogu doći na intervju u Zagrebu 20. siječnja u hotelu International, te u Slavonski Brod 21. siječnja u hotel Art. Za sve detalje posjetite MojPosao i odaberite svoju karijeru u Irskoj.