MOJPOSAO

Zapošljavaju JGL, Europa 92 i Emirates. Pogledajte tko još traži radnike

03.12.2018 u 09:59

Bionic
Reading

MojPosao donosi kratki pregled oglasa na koje se možete prijaviti već danas

Privlači vas rad u internacionalnoj kompaniji koja svoj rast temelji na znanju, predanosti, kreativnosti svakog pojedinca? Jadran Galenski Laboratorij (JGL) već 27 godina ponosno gradi svoju priču. Trenutno zapošljavaju Skladištara za rad u Rijeci. Poslodavac omogućava vođeni plan edukacija i razvoja, mogućnost potpisivanja ugovora na neodređeno te rad u stabilnoj kompaniji. Detalje pročitajte na MojPosao.

Uživaš u komunikaciji, voliš modu i prezentirati proizvode? Timski si igrač koji voli stjecati nova iskustva? Europa 92, vodeći zastupnik jeans brandova u Hrvatskoj trenutno zapošljava Prodavača koji će savjetovati kupce, pomagati u odabiru, brinuti o asortimanu i izgledu prodavaonice. Detalje pročitajte u oglasu koji je aktivan do 22. prosinca, a odnosi se na rad u nekoliko gradova diljem Hrvatske.

Nije vam nikada bio privlačan klasičan uredski posao, želite nešto dinamično, zanimljivo gdje je svaki novi dan novi izazov? Emirates traži kabinsko osoblje i održava dva otvorena dana u Dubrovniku (21. prosinca) i u Rijeci (8. prosinca). Pogledajte detalje i obavezno pošaljite svoju prijavu putem linka na MojPosao.

Cenosco je jedinstvena softverska kompanija, s uredima u Puli, Zagrebu i Den Haagu (Nizozemska). Bave se projektiranjem, razvijanjem i implementacijom softwarea za inženjerske tvrtke koja su dobro poznata unutar industrije. Svojim klijentima osiguravaju kvalitetu i inovativnost. Trenutno zapošljavaju na nekoliko pozicija u Puli i Zagrebu koje su aktivne do 11. prosinca. Detalje pročitajte na MojPosao.

Želite postati dio tima Croatia Osiguranja? Trenutno zapošljavaju više Savjetnika za osiguranje na području Dalmacije. Posao Savjetnika nije samo prodaja, to je savjetovanja ljudi da donose dobre odluke za sebe, svoju obitelj i svoje poslovanje. Čeka vas zanimljiv posao, a prijaviti na oglas se možete do 13. prosinca.