nagrada instituta Top Employers

Zagrebačka banka proglašena najboljim poslodavcem Hrvatske i Europe

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 16.02.2018 12:29
  • Objavljeno 16.02.2018 u 12:29
Ana Bašić, direktorica razvoja ljudskog resursa, preuzima nagradu

Ana Bašić, direktorica razvoja ljudskog resursa, preuzima nagradu

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Zagrebačka banka

Zagrebačka banka je na svečanoj dodjeli održanoj u četvrtak u Amsterdamu dobila priznanje međunarodnog instituta Top Employers koji bira vodeće poslodavce širom svijeta. Nagradu je u ime Zagrebačke banke preuzela Ana Bašić, direktorica razvoja ljudskog resursa

„Zaposlenici su ključni za uspjeh svake kompanije, stoga su i kontinuirana briga o zaposlenicima te razvoj njihovih znanja i vještina nužni za naš zajednički napredak. Osim toga, želimo da se naši zaposlenici osjećaju ugodno, a zahvaljujući pristupu ravnoteže između poslovnog i privatnog života nastojimo stvoriti pozitivno radno okruženje u kojemu su oni u potpunosti angažirani i aktivno pridonose uspjehu banke“, poručila je Biljana Ljuban, direktorica upravljanja ljudskim resursom u Zagrebačkoj banci dodajući kako su fleksibilno radno vrijeme, slobodan dan za rođendan ili prvi dan vrtića i škole djeteta samo neke od pogodnosti omogućene kolektivnim ugovorom.

UniCredit, čija je Zagrebačka banka članica, je dobio titulu Top Employer na europskoj razini, zahvaljujući lokalnim certifikatima koje je dobio u Hrvatskoj, Bugarskoj, Njemačkoj, Italiji i Rusiji.

  • +10
  • +7

Zagrebačka banka

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ratko Mavar

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!