ŠANSA ZA MLADE

Za posao u Adrisu javilo se 440 kandidata

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 12.11.2015 14:34
  • Objavljeno 12.11.2015 u 14:34
adris

adris

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Adris

Na ovogodišnji natječaj projekta 'Budućnost u Adrisu' pristiglo je ukupno 440 prijava od čega je 130 kandidata odabrano za daljnja testiranja, priopćeno je iz rovinjske kompanije

Adris grupa je po treći put, od 26. lipnja do 30. rujna, otvorila vrata kandidatima bez prethodnog radnog iskustva u struci koji su svoje školovanje završili na hrvatskim ili inozemnim fakultetima i poslijediplomskim studijima uz prosjek ocjena viši od 4,0.

Tražila su se zanimanja iz područja marikulture, elektrotehnike i računarstva, prehrambene tehnologije, matematičkog modeliranja, prava i drugih. Za sva ta zanimanja, ističe se u priopćenju, osigurana su radna mjesta u Adrisovim tvrtkama: Croatia osiguranju, Maistri i Cromarisu

'Očekivano, najveći interes je iskazan za zapošljavanje u području turističkog menadžmenta i marketinga budući je Adris grupa najavila intenzivna ulaganja upravo u turistički dio Grupe. Zamjetan broj prijava pristigao je i za zapošljavanje u području marikulture, odnosno u Cromarisu. Otvorenjem novog mrjestilišta u Ninu, najavljenim planom povećanja proizvodnje i jačanja prisustva na europskom i svjetskom tržištu kvalitetne bijele ribe, otvorila se potreba za brojnim mladim stručnjacima iz tog područja', naglasili su iz Adrisa.

Preostalih 130 kandidata proći će tijekom studenog i prosinca daljni selekcijski postupak. Intervjuirati će neovisni stručnjci uz pomoć Adrisovih HR menadžera. Nakon toga će odabrani krenuti u odrađivanje jednogodišnjeg plaćenog pripravničkog staža koji će startati početkom veljače 2016. godine.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!