moj posao

Za kraj godine poklonite si posao! Zapošljavaju Podravka, Pevec, Include i mnogi drugi!

Posao - ilustracija

Posao - ilustracija

Izvor: Wikimedia Commons / Autor: NN

Portal Moj posao i ovog tjedna donosi pregled novih potencijalnih radnih mjesta, ponuda novih poslova zaista je dobra, stoga pretražite posao i u novu godinu uđite s novim poslom

Podravka je jedna od najvećih prehrambenih kompanija sa sjedištem u srednjoj, istočnoj i jugoistočnoj Europi. Proizvodi se prodaju u više od 60 zemalja širom svijeta. Ako ste motivirani raditi u stabilnoj domaćoj kompaniji s međunarodnim iskustvom, entuzijastični ste i usmjereni na postizanje rezultata, Podravka nudi niz otvorenih radnih pozicija u različitim sektorima. Pogledajte detalje i požurite s prijavom do 8. prosinca.

Tvrtka Art metali iz Novog Marofa zapošljava Bravara/ montera za poslove montaže ALU i ČEL stolarije i bravarije, čeličnih konstrukcija, proizvodnju te terenski rad. Poslodavac nudi vrlo dobra i redovita primanja, stimulacije za dobar rad, tehnički i tehnološki opremljeno radno mjesto. Rok prijave na oglas je 2. siječnja.

Tvrtka Pevec zapošljava magistra psihologije (VSS) za poziciju Specijalista za selekciju i zapošljavanje. Poslodavac osigurava uhodavanje u posao, nula dosadnih dana na poslu, dijeljenje znanja i pomoć kolega. Detalje pročitajte u oglasu za koji je prijava otvorena od 7. prosinca.

Aquaterm je moderna tvrtka čija je osnovna djelatnoj izgradnja hidrotehničkih građevina. Trenutno zapošljavaju diplomiranog inženjera građevinarstva koji će voditi poslove niskogradnje, izrađivati terminske i financijske planove, voditi potrebnu dokumentaciju i ostale poslove. Oglas je otvoren do 10 prosinca, pa požurite s prijavom.

Include je vodeći europski proizvođač pametne urbane opreme gdje tim od izvrsnih 32 stručnjaka radi na razvoju proizvoda koji mijenjaju budućnost javnih prostora. Trenutno zapošljavaju Business developera za njemačko govorno područje, a radno mjesto uključuje poslove pronalaska i kontaktiranja partnera na njemačkom govornom području, organizaciju sastanaka, planiranje i pregovaranje u svrhu realizacije ugovora. Oglas je aktivan do 19. prosinca.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!