svjetska premijera

Za dva tjedna u Hrvatskoj starta UberBoat

  • Autor: N.S.
  • Zadnja izmjena 12.06.2017 13:42
  • Objavljeno 12.06.2017 u 13:41
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Uber

Putem Uberove aplikacije korisnici u Splitu, Hvaru i Dubrovniku moći će naručiti gliser u samo nekoliko poteza po ekranu pametnog telefona, a cilj je korisnicima aplikacije osigurati pouzdano iskustvo naručivanja glisera na zahtjev

UberBoat će se nuditi kroz dvije zasebne usluge, transfer od kopna do otoka ili obrnuto, te kao poludnevna ili cjelodnevna avantura. Primjerice transfer od Splita do Hvara (ili obrnuto) nudit će se po fiksnoj cijeni od 2600 kuna na gliseru za do osam osoba. Osim toga, korisnici će moći odabrati i veći, odnosno XL gliser (do 12 putnika) po cijeni od 3300 kuna.

Druga opcija, je najam glisera za poludnevnu ili cjelodnevnu avanturu s kojom će korisnici moći otići na izlet do obližnjih otoka. Polazišne točke za tu uslugu bit će Split, Hvar ili Dubrovnik. Cijena izletničke opcije, ovisit će o prijeđenim miljama i trajanju avanture.  

Usluga UberBoat ne nudi mogućnost noćenja na gliseru niti najma brodice bez kapetana.

'U Uberu smo usredotočeni na pružanje usluge vožnje jednostavnim dodirom na zaslon pametnog telefona. Međutim, ovog ljeta htjeli smo našu uslugu podići na još višu razinu. Nakon što smo pokrenuli UberSelect i UberVan na obali, te vozilima povezali Dalmaciju od Novalje do Dubrovnika, uslugom UberBoat želimo korisnicima Ubera u Hrvatskoj ali i brojnim stranim turistima pružiti novi način istraživanja i putovanja hrvatskom obalom. Uvjereni smo da ćemo vrlo brzo nakon pokretanja UberBoat-a u Splitu i Dubrovniku proširiti uslugu i na druga mjesta poput Šibenika, Zadra i Korčule. Nemamo sumnje kako će UberBoat značajno povećati morska putovanja na zahtjev, a istovremeno pridonijeti ukupnom rastu hrvatskog turizma', istaknuo je Davor Tremac, direktor Ubera za Jugoistočnu Europu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!