'STVARATELJI ZA STOLJEĆA'

Vlahović dobitnik međunarodne nagrade za životno djelo u poduzetništvu

23.03.2015 u 09:50

Bionic
Reading

Ante Vlahović, većinski dioničar i predsjednik Uprave Adris grupe, ovogodišnji je dobitnik međunarodne nagrade za životno djelo u poduzetništvu 'Stvaratelji za stoljeća', koja se održava u okviru projekta 'Promocija i nagrađivanje najzaslužnijih za razvoj poduzetništva na području Jugoistočne Europe', koji zajednički organiziraju Međunarodni ekonomski forum Perspektive Sarajevo/Dubrovnik, Induco Beograd/Slavonski Brod i Promo-Global Zagreb/Novi Sad

Svečanost dodjele nagrada i priznanja Stvaratelji za stoljeća bit će održana u Dubrovniku od 26. do 28. ožujka 2015. Organizatori najavljuju da će Svečanosti prisustvovati oko 250 uzvanika: predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović i predsjednik Vlade Hrvatske Zoran Milanović, ministri za poduzetništvo/gospodarstvo/ poljoprivredu/turizam zemalja iz kojih su laureati, zatim pripadnici diplomatskog zbora – diplomatskih misija u Hrvatskoj i zemalja iz kojih su laureati te predstavnici/direktori i urednici medija i nevladinih organizacija iz regije Jugoistočne Europe.

Paralelno će biti održan i Regionalni summit poduzetnika Jugoistočne Europe '300 najboljih' te Međunarodni panel eksperata pod nazivom 'Kamo ide svjetska ekonomija – ekonomija budućnosti?!'.