TRŽIŠTE RADA

Velike hrvatske tvrtke zapošljavaju: Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa

27.04.2023 u 14:12

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao donosi atraktivne poslovne prilike

Zakon pivo ili zakon posao? Zašto ne oboje? Pridruži se pripravničkom programu Zagrebačke pivovare i uđi u svijet proizvodnje piva! Do 1. svibnja prijavi se na oglas za Pripravnika u proizvodnim operacijama (m/ž), jer ćeš tijekom programa imati priliku učiti od vrhunskih mentora, kolega i stručnjaka, razmjenjivati najbolje prakse s kolegama iz drugih zemalja te razvijati svoju karijeru u odličnom okruženju. Javi im se čim prije!

Neprestano rastu i otvaraju nove poslovnice, a trenutno zapošljavaju više od 1.000 zaposlenika. Ulažu u visoke standarde u svim segmentima poslovanja te razvoj odnosa sa poslovnim partnerima i klijentima. Glavni aduti po kojima se ističu kao poslodavac su stimulativna primanja, mogućnost internog rasta i razvoja te ugodno radno okruženje u kojem rade odlični ljudi! Oni su Interigre, a trenutno su u potrazi za osobom koja će im se pridružiti na radnom mjestu: Konobar (m/ž). Prijave primaju do 11. svibnja.

Vindija, vodeća prehrambena industrija u Hrvatskoj i regiji, zapošljava Servisera specijalista (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati završen preddiplomski ili diplomski studij iz područja elektrotehnike ili strojarstva i razvijene komunikacijske vještine. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Zauzvrat ti nude mogućnost kontinuiranog usavršavanja i razvoja, motivirajuće i pozitivno radno okruženje te odlične uvjete za rad. Svoj životopis im pošalji do 6. svibnja.

Hrvatska poštanska banka je najveća banka u hrvatskom vlasništvu, s više od pola milijuna klijenata, koja kontinuirano unaprjeđuje svoje poslovanje i stvara uvjete za bolji život u Hrvatskoj. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, zapošljavaju na pozicijama: Senior Java programer (m/ž) i Viši Sistem analitičar za aplikativnu podršku kartičnom poslovanju (m/ž). Nude ti rad u dinamičnom timu, uravnoteženost privatnog i poslovnog života, brigu o tvom zdravlju, strukturirani onboarding program i niz posebnih pogodnosti poput nižih kamatnih stopa na kredit. Javi im se do 1. svibnja.

Zanima te posao u autoindustriji i želiš biti dijelom tima koji proizvodi komponente za najveće svjetske proizvođače automobila? Nastavi čitati… AD Plastik zapošljava na pozicijama: Programer (m/ž) i Interni revizor (m/ž). Nude ti profesionalne edukacije i mogućnost razvoja karijere, brojne modele nagrađivanja i priznanja, ravnotežu između privatnog i profesionalnog dijela života, jubilarne i prigodne nagrade te koješta drugo. Prijave primaju najkasnije do 11. svibnja.