restart poslovanja

Valamar ima novu uslugu; Valfresco Direkt u kampove u Istri dostavlja hranu

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 03.06.2020 14:38
  • Objavljeno 03.06.2020 u 14:35
Valamar - ilustracija

Valamar - ilustracija

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Valamar

Valamar Riviera, najveća hrvatska turistička kompanija, u proteklih 60 dana osmislila je i razvila novu uslugu online trgovine pod nazivom Valfresco Direkt koja se otvara 8. lipnja za područje Istre

Usluga je razvijena unutar Valamara, integrirajući postojeća znanja i vještine iz područja nabave, logistike, operacija, gastronomije, marketinga, prodaje, digitalizacije i upravljanja inovacijama, priopćili su iz Uprave Valamar Riviere.

Valfresco Direkt je online trgovina koja na jednom mjestu nudi proizvode obiteljskih gospodarstava, vinara, maslinara i brojnih drugih domaćih proizvođača s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica. Valamar je za Valfresco Direkt ugovorio suradnju s oko dvije stotine odabranih OPG-ova i lokalnih proizvođača pa se tako u ponudi nalaze vrhunski proizvodi iz Istre, Slavonije i Dalmacije s ciljem proširenja suradnje na partnere iz svih dijelova Hrvatske kao podrška razvoju lokalnog gospodarstva i domaće proizvodnje.

Uz domaće proizvode u ponudi Valfresco Direkta nalaze se i brojna gotova i polugotova jela po tradicionalnim recepturama, pripremljena u novoj centralnoj kuhinji i distributivnom centru Valamara u Vinežu, čime je po prvi puta omogućena dostava raznih jela i slastica na sve kućne pragove u Istri. Valfresco Direkt usluga bit će na raspolaganju i za goste u Valamarovim kampovima s perspektivom daljnjeg širenja na ostale Valamarove destinacije.

  • +1

Valamar Collection Marea Suites

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: SGFd.o.o

Nova usluga je razvijena za samo 60 dana tijekom kojega je Valamar pauzirao svoje redovno poslovanje, očuvao sva radna mjesta i uspješno se pripremio za pokretanje sezone.

Prošle godine je udio domaće hrane i pića u Valamarovim hotelima, kampovima i restoranima dosegao 73%.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!