HR DAYS 2016.

U Rovinju se okupljaju uvaženi stručnjaci za ljudske potencijale

02.12.2015 u 15:42

Bionic
Reading

U ožujku iduće godine Rovinj će biti domaćin najvećeg HR događanja. Iskoristite popust na ranu prijavu i pridružite nam se na četvrtoj HR Days konferenciji 17. i 18. ožujka

Kako stvoriti emotivnu poveznicu s klijentima i zaposlenicima te kako pristupiti novim generacijama zaposlenika, potaknuti njihovu angažiranost i zadovoljiti visoke zahtjeve koje ti mladi ljudi imaju prema organizacijama?

Ako su ovo pitanja koja i vas muče, pozivamo vas da odgovore potražite u Rovinju 17. i 18. ožujka na četvrtoj HR Days konferenciji. Iskoristite 35 posto popusta na ranu prijavu i rezervirajte svoje mjesto na vodećem regionalnom događanju HR zajednice!

Uz niz predavanja s vama će svoja konkretna iskustva iz prakse podijeliti i tvrtke dobitnici nagrade za Najbolje HR prakse. U pitanju su cjelogodišnji projekti koje su organizacije samostalno osmislile te uspješno implementirale u svoje poslovne sustave s ciljem povećanja zadovoljstva i angažiranosti svojih zaposlenika, a u konačnici i produktivnosti tvrtke.

Pozivamo vas da se i ove godine pridružite renomiranim imenima svjetske HR scene, doznate korisne informacije, razmjenjujete dojmove s kolegama te prikupite svježe ideje koje možete pretočiti u praksu i unutar vlastite organizacije.

Dvodnevno druženje HR zajednice u Rovinju predvodi tim renomiranih stručnjaka:

Koen Gonnissen, Executive Coach & Trainer, Partner Mentally Fit Institute Global

Uspješan trener i savjetnik vrhunskih sportaša karijeru je nastavio graditi u području menadžmenta promjena i interpersonalne učinkovitosti. U suradnji s Alainom Goudsmetom napisao je knjigu 'The Corporate Athlete' u kojoj povezuje sport i korporativno okruženje. Danas kroz treninge i radionice savjetuje i obučava korporativne timove, menadžere i rukovoditelje, a pojedince potiče na osobni razvoj talenta, socijalnu inteligenciju i bolje razumijevanje timske dinamike.

Andrey Shtylenko, CEO & osnivač, Studio Antar d.o.o.

Poduzetnik je koji zadnjih 10 godina sudjeluje u osnivanju velikog broja e-commerce tvrtki u Europi i SAD-u. U Hrvatskoj 2008. godine otvara konzultantsku agenciju Studio Antar i sudjeluje u realizaciji različitih poslovnih ideja. Mentor je na brojnim startup programima, poduzetničkim inkubatorima, te vodi različite radionice i programe za profesionalni razvoj, interpersonalnu komunikaciju i umrežavanje studenata i mladih poduzetnika.

Dr. Lynne Montgomery, Vice President, Cotrugli Business School

Ugledna bivša američka diplomatkinja održala je niz predavanja u sklopu rukovoditeljskih pozicija na sveučilištima u istočnoj Europi s dokazanim rezultatima, a također je nagrađivana humanitarka te autorica više knjiga i publikacija s međunarodnim priznanjem.

Jesús Vega, Predavač na IESE školi

Poznati španjolski govornik surađuje s prestižnim institucijama u 25 zemalja i gostujući je profesor na IESE školi u Barceloni. Ima više od 15 godina iskustva u obučavanju i upravljanju vrlo uspješnim timovima u području marketinških operacija, komunikacija i organizacijskog razvoja.

Više o predavačima i konferenciji pročitajte na www.hrdays.net.